Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поп и рок звезди с концерт в чест на БНР

Родни поп и рок звезди се събират за концерт в чест на Българското национално радио. В навечерието на 79-ата годишнина на обществената медия, на 22-ри януари от 19:00 ч. на сцената в концертното Първо студио ще пеят:

Мария Мутафчиева от "Мери бойс бенд", група "Атлас" с новия си вокалист Игор Шабов, Николай Манолов – носител на редица престижни международни награди, победителката в "Х Фактор" -  Жана Бергендорф и най- малката участничка във формата - Ана-Мария Янакиева. Освен самостоятелните си хитове "Под открито небе" и "Приливи и отливи", Михаела Филева и рапърът VenZyще изпеят заедно и "Опасно близки". Продуцентът, китарист и композитор Дани Милев ще изпълни някои от своите хитове и ще представи откритието си Неделяна Христова. Група "Спринт" ще поднесе за рождения ден на Радиото специално подготвен минирецитал.

БНР ще отбележи своя 79-и рожден ден на 25-и януари, като навръх празника традиционно ще бъдат връчени годишните  награди "Сирак Скитник".

За първи път ще бъдат излъчени и победители в конкурса "№1 на програма…", предложени от колегията и определени със слушателски вот. 

Музикалното събитие на медията е своеобразен подарък към слушателите, за които входът е свободен.

Празничният концерт за БНР на поп и рок звездите ще се излъчи директно в ефира на програма "Хоризонт" и по радио Бинар на 22-ри януари от 19.00 часа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!