„140 години свобода“ - празнична кампания на БНР Бургас посветена на 3 март

Концерт, конкурс за рисунка, ефирни рубрики и поредица от празнични предавания „Влез в час с БНР Бургас“, включва кампанията ни „140   години свобода“, която е посветена на националния празник - 3 март и бележитата годишнината от Освобождението на..

публикувано на 17.01.18 в 15:03

Ученическа битка на знанията стартира БНР - Бургас

Празничен концерт, ученическо състезание на знанието и конкурс за рисунка са само част от инициативите, които БНР – Бургас подготвя за да отбележи 140-та годишнина от Освобождението на България.  В безпрецедентното радио състезание, учениците от..

публикувано на 17.01.18 в 08:30

БНР Бургас гостува в Елхово

18 млн.лева ще бъдат вложени в проект за изграждане на пречиствателна станция  в Елхово. С нея ще бъде решен един от най -съществените проблеми за града -наводненията и опазването на околната  среда. Обявени са вече обществените поръчки , обясни..

публикувано на 14.07.17 в 17:54

Радио Бургас отпразнува 5 години от създаването си

Със стилен коктейл радио Бургас отбеляза 5 години от своето създаване. Празникът на обществената медия уважиха с присъствието си кметове, директори на институции, културни дейци, общественици, журналисти. „ Бъдете все така коректив на местната власт и..

публикувано на 01.06.17 в 13:19

На гости в радио Бургас

  Днес  ученици от Клуб "Млад журналист" към Центъра за подкрепа на личностното развитие- Бургас посетиха  Радио Бургас.Те разгледаха студиата и разговаряха с главния продуцент Даниела Костадинова. Желаем успехи на младите журналисти и ги очакваме..

публикувано на 11.03.17 в 14:33
Екипът  на радио Бургас - Даниела Костадинова, Кирил Костадинов и Мариян Иванов /от ляво на дясно/ с тричасово предаване от площада в Созопол

Радио Бургас отпразнува 4 години

Кампанията „Рожденикът черпи“ зарадва деца и възрастни от няколко социални институции. „Рожденикът черпи!“ - под това мото Радио Бургас отпразнува своята четвърта годишнина. Обществената медия на българския Югоизток не изневери на..

публикувано на 06.06.16 в 13:31

Дечицата от Центъра за обществена подкрепа празнуваха 1 юни с радио Бургас

С балони, торта и подаръци днес радио Бургас гостува на Центъра за обществена подкрепа. Това е социална институция, която се намира на ул. Дрин № 9 в к-с „Бр. Миладинови“. Тук се предоставят услуги за над 100 деца от 0 до 18 години всеки месец, като това..

публикувано на 01.06.16 в 14:40

С торта и много песни Радио Бургас празнува рожден ден в пенсионерски клуб "Морски звуци"

В рамките на кампанията "Рожденикът черпи", която Радио Бургас организира по повод 4-тия си рожден ден, екипът на обществената медия посети репетиция на хора към пенсионерски клуб "Морски звуци". Чаровните певици на клуба  ни посрещнаха с усмивка и тон..

публикувано на 01.06.16 в 12:01

Радио Бургас зарадва хора с увреждания навръх рождения си ден

Десетки пъти сме ви разказвали за тъжните и щастливи моменти на хората с увреждания в Бургас, решихме за нашия  4 -ти рожден ден да отидем при тях - не с диктофон в ръка, а с торта .Като истински рожденици да ги направим съпричастни с нашия празник .15..

публикувано на 30.05.16 в 17:59

Приморско отличи Радио Бургас за успешно партньорство

С плакети, възпоменателен медал и поздравителни адреси представители на община Приморско отличиха Радио Бургас за успешната съвместна работа в навечерието на рождения ден на медията. Калиопа Трендафилова, гл. експерт "Култура, образование,..

публикувано на 16.05.16 в 13:15