Предавания


Очаквайте в неделя невeроятната история на Коджакафалията за първи път пред слушателите на радио Бургас

Уважаеми приятели,  В денят на Българските будители - 1 ноември, художникът  и писател - Митко Иванов ще гостува в  предаването „Гларуси и шамандури“ за да представи новата си книга „Мълчанието на Александър“.  За първи път в книгата „Мълчанието на..

публикувано на 29.10.15 в 09:41

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25 ОКТОМВРИ:

Изборът, който правим е в центъра на вниманието ни днес. Във времето за уикенд релакс освен, че ще следим изборния ден, ще ви срещем и с хора, които чрез избора в живота си ще са ни интересна и приятна компания. Какво да очаквате от 13.00 ч...

публикувано на 25.10.15 в 12:29

Писател и историк ще бъдат специалните гости в "Гларуси и шамандури" в неделя

На 25.10. - неделя гласувайте, а след това слушайте неделното предаване на радио Бургас - „ Гларуси и шамандури“! Може и обратно. Първо слушайте предаването и след това гласувайте. Ваша воля! Специални гости  ще бъдат: -  Професор Иван..

публикувано на 22.10.15 в 15:41

Учители - сезонни работници

 В темата на деня днес  питаме дали учителите са сезонни работници? Има ли глад за преподаватели в Бургаско или съвсем други са причините за бума на свободни работни позиции през септември. Извиват ли  директори ръце на учителите, като ги назначават на..

публикувано на 22.10.15 в 11:05

Ще доведе ли данък "вредни храни" до здравословно хранене?

Очакваните постъпления в хазната от данък обществено здраве върху нездравословните храни са изчислени на около 150 млн. лв. годишно. Те ще бъдат изразходвани за обновяване на физкултурните салони и програми за здравословно хранене в училищата и за..

публикувано на 21.10.15 в 09:15

Туроператорите по Черноморието недоволни от министерството на туризма

Местния туристическия бранш изчерпва своето търпение към гафовете и липсата на професионални решения в министерството на туризма ! „Дадохме един срок в който екипа да навлезе в работата , но още с представянето му видяхме липсата на..

публикувано на 16.10.15 в 14:15

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ОКТОМВРИ:

Има нещо много специално в това да умееш да предразположиш публиката, за да се получи истински купон – казва ни го талантливата Maria Mioko, която вече 13 години се изявява като вокалист, а напоследък и като МС-master. Финансист по образование, но..

публикувано на 16.10.15 в 11:51

"На работа с колело" обсъждат в Бургас

Партньори от десет европейски страни по проекта „До Работа с Колело’ са на среща в Бургас.  Проектът е насочен и към работодателите, за които са предвидени обучения , както и начините за стимулиране на служителите да ползват велосипеди за придвижване..

публикувано на 13.10.15 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11 ОКТОМВРИ:

На високи токчета и с грим пред печката-така се готви само по телевизията, но и това си е майсторлък-разкрива ни го Сандра Алексиева. Докато очаква втория си сезон на екран с „Хапка свежест със Сандра” собственичката на сайта "1001 рецепти.ком"..

публикувано на 11.10.15 в 12:03

Тази събота във „Виа Понтика“ – Завръщането на френските туристи в Слънчев бряг !

Това може би е добрата новина за този сезон – осезаемото завръщане на френските туристи в най-големият ни курорт- „Слънчев бряг“. Благодарение на подновената работа по програма между френския туроператор -„Каравел“ и неговия представител у нас –..

публикувано на 09.10.15 в 17:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ОКТОМВРИ:

Модният форум "Бургас фешън лайтс" избра Седрита Садикай за лице на предстоящото издание. Моделът, който е   в топ 5 на „Мис Бикини Вселена“, пристигна от Косово в морския град за фотосесия. Ева в неделя присъства на подготовката и разговаря с..

публикувано на 04.10.15 в 12:14

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 СЕПТЕМВРИ:

В духа на деня и на празничния   и на почивния  ще ви представим наши сънародници, които имат интересен път и които в известен смисъл с таланта си са национално богатство. В същото време делят житейския път, което никога не е безконфликтно -..

публикувано на 06.09.15 в 16:05

Победителят от Х фактор пуска нова песен

Спомняте ли си симпатичното момче, което се яви на Х фактор с рок предпочитанията си и показа фантастичен глас, който му донесе победата в шоуто? 23-годишният Славин Славчев сега работи върху втората си песен, която съвсем скоро ще се завърти по..

публикувано на 22.08.15 в 09:24

Мина от „Петте сезона“ става водеща на новини

Мина и Цани от група „Петте сезона“ са заедно както на сцената, така и в живота. В родния град ги върна големия концерт на техния откривател Стефан Диомов, но разбрахме, че Мина Пенкова, която завърши журналистика, бърза да се върне в София,..

публикувано на 22.08.15 в 09:22

DJ Таркан хареса бургаска певица

Красива бургазлийка на една сцена с хитовия DJ Таркан.  Сюжетът като на кино и сбъдната мечта за певицата Nelita се развива в курорта Слънчев бряг. Ако не я познавате като Нелита, със сигурност сте я чували като Нели Вакъфова. Тя е един от..

публикувано на 22.08.15 в 09:16