Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общинският детски комплекс в Ямбол - място за забавления през ваканцията

Общинският детски комплекс в Ямбол за поредна година се превръща в желано място през месеците, в които няма учебни занятия. Заниманията с учениците във ваканция ще продължат до края на август.
Шоу на таланта, пижамено парти, водно парти, детска телевизия, търсачи на съкровища - това са малка част от организираните в детския комплекс забавления. Глъчка и смях огласят двора на комплекса от сутрин до вечер, идват все повече деца, разказва Таня Николова.
На различна възраст са децата.Правим разни забавни и познавателни неща, но това е винаги съобразено с тяхното желание.
Децата са на възраст  от 6 до 10 години идват от всички ямболски училища. В комплекса са почти през целия ден от 9 до 16 часа. Таксата остава както и през миналата година - 4 лева за целия ден и два за половин.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44