Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Комуникационни умения и способности


В съвременния свят имаме много средства и начини за комуникация, за да работят добре в наша полза ни трябват и необходимите комуникационни умения. Милионерът Джим Рон ни припомня, че целта на добрата комуникация е човекът да каже: „Аз също ще участвам!“, а не: „И какво от това?“

За комуникационните умения и способности в предаването „Шейкър” говори Албена Паралингова – магистър по управление на човешки ресурси, сертифициран оценител на професионално значими качества, треньор в обучения за социални компетенции и инструктор по йога. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Благотворителен базар в село Калековец

В празничния ден на Цветница, Сдружение "Жените днес" с. Калековец, Кметството в селото и НЧ "Пробуда - 1927" организират Благотворителен базар. Целта на инициативата е да се съберат средства за поставяне на паметна плоча на Мария Атанасова.   Мария Георгиева Атанасова е български летец-пилот, първата жена командир на тежък тип самолет в света,..

обновено на 24.04.24 в 15:30

Волейболистките на "Марица" и кметът вдигнаха 10-та шампионска титла

Кметът Костадин Димитров прие в Община Пловдив волейболните шампионки от Марица, които в неделя спечелиха рекордна десета поредна титла на България. На събитието в сградата на общината присъстваха още председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, заместник-кметът на Пловдив Николай Бухалов, мениджърът на волейболния клуб Борис Халанчев и един от..

публикувано на 24.04.24 в 14:07

Ботев вади нов договор на основен халф

Шефовете на Ботев (Пловдив) умуват дали да предложат нов договор на един от основните си играчи. Става въпрос за полузащитника Дилан Мертенс. Нидерландецът, който у нас игра и за Царско село, откъдето премина при „канарчетата“, се намира в много добра форма в последно време. Това е накарало ръководството да се замисли върху продължаване на кариерата на..

публикувано на 24.04.24 в 10:10

Съдийски назначения 31-ви кръг Първа лига

Съдийската комисия към БФС обяви назначенията за двубоите от 31-ия кръг в Първа лига. Мачът от плейофите в Топ 6 между Черно море и Локомотив Пловдив бе поверен на Ивайло Стоянов - Сватбата. Срещата между Ботев (Пд) и Славия ще бъде ръководена от Георги Давидов. 26 април 2024 г., петък, 20:00 ч. Общински Футболен Клуб Пирин ЕООД - ПФК Ботев Враца ГС:..

публикувано на 24.04.24 в 10:00

Марица се разделя със старши треньора си Борислав Крачанов

Марица (Пловдив) се разделя със старши-треньора си Борислав Крачанов след края на сезона. Клубът благодари на Крачанов за всичките три години, на които беше отдаден на Марица и даде всичко от себе си за клуба. В този период клубът спечели три шампионски титли, три пъти триумфира с Купата на България и спечели първа победа в Шампионска лига от 2020-та..

публикувано на 24.04.24 в 09:57