Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" - с вкус на лято

Днес разглеждаме къмпингуването като алтернатива за онези, които не си представят почивката затворени меьду стените на хотела или оградата на комплекса. Ще ви разкажем за някои подходящи за къмпингуване места в България, но преди това ще поспорим по темата в рубриката ни "За и против"!

В поредният епизод на "Вкусът на лятото" ви срещаме с Лана Петкова - йога учител. Вълнуващият ни разговор с случи в двора на Митрополитската църква "Св. вмчца Марина" в Пловдив.

Започваме след новините в 12. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ивайло Дернев в "Добро утро, ден!"

В последната седмица на март гост на "Добро утро, ден!" е Ивайло Дернев . Създател на "Под тепето", журналист, градски човек и приятел на Радио Пловдив.  Той работи в медиите над 25 години, пред този месец - сайтът му стана на 15 години. Там  темите на Пловдив са на първо място, в разговора иде реч за регионалната журналистика, за призванието,..

обновено на 29.03.24 в 16:48

Сроковете изтичат „Ден след ден“

Държавата е в обратно броене, за да вмести европейските и предсрочните парламентарни избори в една дата – 9-ти юни. Текат последните три дни от валидността на белите рецепти, които от 1-ви април ще бъдат заменени с електронни, като в същото време две организации пуснаха мобилно приложение "Намери своето лекарство", което ще помага на..

публикувано на 29.03.24 в 14:36
Пролет в Ботаническата градина в Балчик

"Вход свободен" в преддверието на април

Марта се умори да гримасничи и реши да се усмихне на сбогуване!  Слънце грее , птички пеят, дърветата  неудържимо се раззеленяват. Хората , жадни за слънце и топлина изпълват улици и паркове, но още ходят със зимни физиономии понеже вече са в плен на пролетната умора. Пустата й всесезонна мания за оплакване не ще да ни пусне , или поне така ни отърва..

публикувано на 29.03.24 в 09:50

В последния петък на март - "Точно днес"

Крехката надежда от началото на  седмицата за сформиране на Кабинет се изпари безапелационно само в рамките на часове и дори преди края си последната мартенска седмица постави предупредителната удивителна за ново изборно очакване. С много въпроси и недоизказаност.  Президентският гамбит продължава с разговори, но вече не с партиите, а с личностите, които..

публикувано на 28.03.24 в 17:12

Решения и избори в "Ден след ден"

След трите завъртания с връчването на мандати от президента, започна и въртележката с възможностите за нов служебен премиер преди поредните избори. Кога  ще бъдат те и по какъв начин ще се проведат? Възможна ли е промяна, която да провокира повече хора да гласуват доверие на политиците или отново ще бъдем мълчаливи свидетели на ниска избирателна..

публикувано на 28.03.24 в 14:41