Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Копич си тръгва от Ботев Пд!

Желко Копич няма да продължи да бъде старши треньор на Ботев Пловдив. Хърватинът ще се раздели с „канарчетата“, като двете страни преговарят за разтрогване на договора.

Копич застана начело на „жълто-черните“ през август тази година. Той бе начело на тима в 15 мача, от които спечели шест, един завърши наравно, а при седем се стигна до загуба.

Отпадането от турнира за Купата на България и очертаващият се нулев сезон са натежали при взимането на решението от страна на мажоритарният собственик на клуба Антон Зингаревич

След двубоя срещу Ардс в Кърджали, който бе последен за първенство за годината за Ботев, клубът изгони помощниците му Артур Ованесян и Алекса Бошков, които се сбиха по време на срещата.

Вчера (5 декември) Ботев се раздели с още двама от щаба на хърватина – Радостин Александров и Георги Онов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
ВК

ВК "Марица" с ударно начало на финалния плейоф

"Марица" (Пловдив) стартира с успех срещу ЦСКА (София) с 3:0 (25:19, 26:24, 26:24) гейма в първи мач от финалния плейоф за титлата в Национална волейболна лига. През този сезон се играе до три победи в пет мача. Двубоят се игра в зала „Сила“ при сериозен зрителски интерес и страхотна атмосфера. Маричанки поведоха с 8:5 в началото на първия гейм. ЦСКА..

публикувано на 18.04.24 в 07:08
Уме Емануел наказа ЦСКА в дебюта на Стамен Белчев

"Ботев" спечели с 1:0 като гост на ЦСКА в първи полуфинал за Купата

"Ботев" (Пловдив) победи ЦСКА с 1:0 като гост в първи полуфинален мач от Купата на България. Двубоят бе дебют за новия треньор на "червените" Стамен Белчев, но неговите играчи разочароваха своите фенове на Националния стадион "Васил Левски". През първото полувреме Данило Асприля пропусна отличен шанс да изведе "армейците" напред, но малко след..

публикувано на 17.04.24 в 21:05

Срещите, които ни свързват с корена

Датата е 19-и април, в пространството на „Абсолютни творения“, от 18.30 часа се случва втората песнопойска среща в Пловдив. Вдъхновител и организатор на срещата е Габриела Павлова. Изкуството е онова, което я съпътства в целия ѝ живот. То е онази сила, която я кара да напусне работата си в IT сферата и да се отдаде на свободно..

обновено на 17.04.24 в 17:24
Георги Николов

Георги Николов претърпя операция в Испания

Нападателят на Ботев (Пловдив) Георги Николов претърпя успешна операция в Барселона, Испания. Хирургическата интервенция води световноизвестният д-р Рамон Кугат, при когото подобни травми са лекували Пеп Гуардиола, Андрес Иниеста, Фернандо Торес и редица други. Българският младежки национал ще остане в каталунската столица още известно време, за да бъде..

публикувано на 17.04.24 в 16:04

Слушайте полуфинала ЦСКА - "Ботев" пряко по Радио Пловдив

Ботев (Пловдив) се изправя срещу ЦСКА по пътя си към финала на турнира за Купата на България. Първият полуфиналенв сблъсък е от 19:00 часа тази вечер на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив.. „Канарчетата“ направиха последна тренировка вчера на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ и заминаха на режим в..

публикувано на 17.04.24 в 09:34