Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Вход свободен" - последен делник

В последния ден от работната седмица ще си говорим за силата на промяната, за умението да се адаптираме, за потребността от действия и взимане на решения. Всичко това, в компетентната компания на събеседника ни Елица Стоичкова - представител на организация Ген ключове.

В петък традиционно ви представяме и рубриката "Четем с Радио Пловдив"

Започваме след новините в 13.

Още от категорията

„Точно днес“ за държавния бюджет и предприемачеството

Новото правителство вече започна работа, а избирателите броят дните до така чакания бюджет 2023. Броят, защото от него зависи социалната политика на страната ни и плащанията по това перо, зависят и заплатите на редица държавни сектори, обвързани с бюджета, зависят и доходите на тези, които работят на минимална заплата. Какво настояват синдикатите..

публикувано на 08.06.23 в 16:09

Полети и заземяване в "Ден след ден"

С бързи опити за летене и болезнено приземяване започна първия летен месец. А  на осмия  ден осъзнаваме, че заземяването се оказва трудно. Особено, когато и земята под нас се движи.  Пловдивските съветници се очакваше днес да вземат решение за размяната на акциите на Панаира межу Пловдив и Варна, но до такова решение не се стигна, тъй като..

публикувано на 08.06.23 в 14:54

Актуално и забавно с „Вход свободен“

Днес, коментарът в рубриката „Брейнсторминг“ е за доц. д-р Марина Панайотова. Осми юни е Световен ден на океана. Той е определен за такъв, по време на срещата на високо равнище по проблемите на Земята през 1992 година, в Рио де Жанейро. Очаквайте и следразсъдъчния коментар на Жоро Пеев, във времето след 14.30 часа Гостуват ни и..

обновено на 08.06.23 в 10:40

Събития с различен магнитуд "Точно днес"

В сутрешната ни среща в четвъртък ще говорим за трусовете и афтършоковете - пряко и преносно.  Ще включим  сеизмолозите и хората от населените места, най- близки до епицентъра на земересението от сряда. Другите  сеизмично активни теми в предавеното са свързани с крехкото успокояване на напреженията след съставянето на правителството. Крехки, защото вече..

публикувано на 07.06.23 в 16:57

Ново правителство, стари проблеми "Ден след ден"

Новоизбраният кабинет „Денков – Габриел“ се събра на първото си заседание. От правителствения пресцентър не посочиха темите, по които ще заседават министрите, но със сигурност сред приоритетите на новата власт ще бъдат бюджетът и съдебната реформа. Какви предизвикателства стоят на пътя на първото в българската история ротационно правителство, ще..

публикувано на 07.06.23 в 14:45