Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит Унджиян"Ти пързаляш ли ме или не?!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! В средата на седмицата отново е време за забавление и добро настроение! 🌍 Светът е толкова шарен и изумителен, че някои факти ни се струват нереални, а има и такива, които всички мислим за истина, а са си пълна измислица. 😳 Днес в..

публикувано на 16.02.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! Ден след 14ти февруари е време да покажем малко любов и на животните! "За хайваните с любов!" е играта, в която ще чуеш неистови звуци от животинското царство! 🙉 🦋 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно! В ефира..

публикувано на 15.02.22 в 13:00

Сподели и спечели в "Следобед с Едит"

Здравейте, гълъбчета! 🕊 Днес на празника на любовта и виното в предаването ще се леят красиви слова. 💝 Ако имаш любим цитат от филм, книга или пък мисъл за любовта - обади ми се, сподели и можеш да спечелиш чуден любовен роман! 📖 💖 Ето я и моята любима..

публикувано на 14.02.22 в 13:00

Петъчна раздумка в "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🥰 🍀 Навън е истинска пролет, нищо, че все още е февруари! ✨ В последния ден от работната седмица отново се зареждаме със страхотна музика и широки радио усмивки за да са весели и слънчеви почивните дни! ☀ Събираме се и днес, веднага..

публикувано на 11.02.22 в 13:00

Арменски "Едит Пилаф" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! Факт е, че някои го предпочитат горещо, други студено, трети солено, а такива като мен - сладко! 🥘 Има за всеки по нещо в най - вкусната ми рубрика Едит Пилаф! 🥘 Разказвам ви за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика..

публикувано на 10.02.22 в 13:00

"Ти пързаляш ли ме или не?" Нова рубрика в "Следобед с Едит"

Здравейте сладури! 👋 Повечето от нас са свикнали да ги пускат по пързалката, кога се усещаме, кога не, но както един приятел обича да казва: "Важното е да сме живи и здрави!" Реших и аз да ви пусна по пързалката, но леко и без да ви лъжа! 🎊 В..

публикувано на 09.02.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 😻 В "Следобед с Едит" вторникът е посветен на животните! "За хайваните с любов!" е играта, в която ще чуете неистови звуци от животинското царство! 🙉 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно. 👂 В ефира на Радио..

публикувано на 08.02.22 в 13:00

Въпросителен понеделник в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🥰 Понеделник е! Време е да се задвижим и да започнем работната седмица с много настроение и широки усмивки! Днес ви задавам въпрос по който може да си философстваме заедно на 032 632 400 и 60 58 60 ☎ ❓Ако не можете да сте навреме -..

публикувано на 07.02.22 в 13:00

Петъчна Манджа с грозде в "Следобед с Едит"

Здравейте, радио дружки! 🥰 Събираме се като за последно тази седмица, за да дадем усмихнато начало на почивните дни и да изпратим първата февруарска работна седмица в историята. 🎉 Както и заглавието подсказва днес няма да имаме ограничения в темите, нито..

публикувано на 04.02.22 в 13:00

Гръцки "Едит Пилаф" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ☀ ➡ В рубриката "Едит Пилаф", съчетавам две мои страсти - музиката и храната.🥘 Разказвам ви за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика именно от същата географска ширина. 🎵 Днес се насочваме на юг, не само за да се стоплим, но..

публикувано на 03.02.22 в 13:00