Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Узунов: "Локомотив" Пловдив може да бойкотира финала за Купата на България

Снимка: БГНЕС

"Локомотив" Пловдив може да бойкотира финала за Купата на България и да не се яви за мача в Бургас на стадион „Лазур“, съобщи административният директор Атанас Узунов.

Двубоят с "Лудогорец" е предвиден за 16 май от 19.00 ч.

Бившият топ-арбитър на България заяви, че е съобщил на членове на съдийската комисия за решението веднага след утвърждаване на името на Тодоров. Този вариант е обсъден и със собственика Константин Динев.

Възможно е да се стигне до бойкот, ако съдийската комисия и шефът й Коце Костадинов не отменят наряда на Станислав Тодоров и не назначат друг арбитър.

Нямаме нищо против името на този съдия, дори предложихме да бъдат разменени с Таско Тасков, който ще ръководи мача ни с "Левски" в събота. Не е сериозно вариантът за финал в Стара Загора да бъде отхвърлен заради 100-километровото му разстояние с Пловдив, а в същото време да бъде назначаван съдия, който е на по-малко от 40 километра от Разград. Затова, че същият този рефер свири първия мач за сезона на двата отбора и ни отмени чист гол в Каварна изобщо няма да го коментирам, добави още Атанас Узунов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна