Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шампионите от клуб "Таекуондо Фитнес НСА" получиха парични премии

Шампионите при мъжете ни от турнира „Skopje Open”, състезатели на клуб "Таекуондо Фитнес НСА", Георги Тасков и Кристиян Анастасов бяха наградени с парични премии. На специална церемония, по време на спаринг тренировката на отбора, златните медалисти  получиха по 300 лева за първите си места от ръководството на клуба.

Радостта от наградата беше още по-голяма, тъй като след корекция на резултатите от турнира поради допусната техническа грешка се оказа, че клубът е извоювал първо място отборно при мъжете.
Председателят на „Таекуондо Фитнес НСА“ д-р Димитър Аврамов поздрави двамата шампони и изказа благодарности на техните съотборници, както и на всички треньори в клуба, защото „успехът в таекуондо никога не се дължи само на един човек“.

Преподавателят във висшето спортно училище заяви, че отсега нататък всички медалисти при възрастови групи мъже, жени, юноши и девойки спаринг клас „А“ и пумсе на „Таекуондо фитнес НСА“ ще получават парични премии, тъй като това е най-добрия начин да се демонстрира уважение към хората и техните постижения.
Следващото състезание за състезателите от отбора ев сръбския град Ниш, който е домакин на турнира „Asterix cup”. Заявка за участие в надпреварата да подаи 2000 състезатели.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!