Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Stand-up Comedy шоуто "Четирима влизат в бар" ще гледаме на 19 май

Снимка: Facebook/Inside Joke Stand-Up Comedy

Шоуто "Четирима влизат в бар" – така се нарича Stand-up Comedy спектакълът, който ще можем да гледаме тази вечер в столичен бар от 21:00 ч.

Гости в студиото са двама от комедиантите участващи в спектакъла - Влади Недков и Петър Евтимов.

Първото участие на Влади е било на 1 април 2019 г. и от тогава до сега е участвал в много комедийни спектакли.

Петър е нов в отбора на Inside joke Stand-up Comedy и прави спектакли от 3 месеца.

„В момента, в който направих и разказах първата си история, видях реакцията на публиката, видях енергията, която аз изпитвам и всъщност разбрах, че това е нещо за мен. Да можеш с думите си да разсмееш хората, това е някакъв вид влияние върху публиката. Всъщност да разсмееш някого е доста специфично, защото нещата, които натъжават хората са едни и същи общо взето, докато при смеха не е ясно, кое точно е смешното и това е най-голямото предизвикателство“, казва Влади Недков.

„Колкото и да си го правил, колкото и да си го писал, колкото и да си го мислил, шансът да излезеш и да не се смее никой или да се смеят малко хора, е 50 на 50“, сподели Петър.

Идеята за името на спектакъла е дошла от това, че "има около 3 милиона шеги, които започват с изречението "един влиза в бар…", от там комедиантите са почерпили вдъхновение за интересното и любопитно заглавие.

Другите двама участници са Ошо, който е програмист по професия и Танжу, който е турчин-комедиант в България и млад баща. И двамата имат доста интересни теми, които засягат в шегите си.

Комедиантите споделят, че „ежедневните ситуации са най-близки до хората и съответно като ги представиш по забавен начин, всеки се свързва с тях и става много забавно“.

По публикацията работи: Ралица Тачева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени