Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Колкото по-велик е един човек, толкова по-непосредствен е

С Павел Владимиров
Снимка: радио София

Павел Владимиров, ТВ-водещ от БНТ ("100 процента будни"), е актьор, участвал в риалити предавания. Разговаряме за филма му, в който си партнира с Мария Бакалова - "Ангели", за интервютата, които е взимал на звездите от "Бързи и яростни" и за представленията в които участва:


"Идеята на "Ангели" бе да бъде трилогия. Той е по-разказ на Георги Марков (как мога да му забравя името!). Много се радвам за Мария. Нямахме велик бюджет. Мястото на снимките в Родопите е сакрално. Опитвахме се да сме достоверни и органични.

Ситуацията с интервютата с "Бързи и яростни" бе интересна. На нас, журналистите гледаха като на животни в коневръз. Имахме по 5 минути с всеки от актьорите. Шокът беше странен. Бях се подготвил само за Вин Дизел, Пол Уокър. Срещата с тези хора ме накара да ги питам различни неща, не само за филма. Идеята ми бе да си направя шоу. Колкото по-велик е един човек, толкова по-непосредствен е. Не е имало ступор от моя страна.

Смятаме, че сме създали със спектакъла си "Възкръсналият" забавен продукт. Надяваме се отново да го играем. Партнирането с актрисите е удоволствие. Друго си е, като има нежно присъствие. Представлението всеки път е различно. Късмет бе да играем пред реагираща публика.

Като дете израсло с телевизора, винаги съм искал да вляза в телевизора. Това си е краста в добрия смисъл. Мисля, че "100 процента будни" сме свежо попълнение. Опитвам се да нямам голяма дистанция с хората от другата страна, опитвам се да съм по-непосредствен. Говорим за нещата, които са ни направили впечатление. Хора, работете върху себе си, работете различни неща."

 


 


По публикацията работи: Людмил Фотев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна