Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Десподов: Мачът можеше да отиде и в друга посока

Лудогорец загуби от Динамо с 2:4
Снимка: Спортал

Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов, който вкара и двата гола при загубата от Динамо (Загреб) с 2:4 в реванша от третия квалификационен кръг в Шампионската лига по футбол, коментира: „Трудно се говори след такъв мач. Преди почивката отстъпихме, не бяхме достатъчно креативни. При третия гол имаше индивидуална моя грешка, когато загубих топката и те направиха контра.

Радостно е, че с човек по-малко играхме като равен с равен. Мачът дори можеше да отиде в съвсем друга ситуация, ако бяхме реализирали за 3:3.

Не искам да говоря за съдията, но днес и в Разград той беше техният 12-ти играч. Явно реферът искаше да стане така. Подигра се с Лудогорец.  

В двата мача надиграхме Динамо. Показахме характер, горди сме, раздадохме се. Понякога нещата не се получават така, както искаме.  

Трябва да бъдем по-търпеливи и да бъдем заедно. Този отбор има бъдеще. Не трябва да се разправяме кой каква грешка е направил, а да бъдем като юмрук.

Ще направим всичко, за да влезем в Лига Европа. Първо трябва да се отърсим изцяло от този мач. Последните две години нямаме победи в Лига Европа и това нещо ни липсва.

Контузията ми беше отдавна. Готов съм от доста време. Не съм в добра форма, трябват ми повече игрови минути. Дадох всичко от себе си днес и ще продължавам да го правя."


По публикацията работи: Антони Йорданов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна