Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Стоев през сълзи: Благодаря на момчетата, моят ангажимент приключи

Снимка: БГНЕС

Мачът за бронзовите медали на европейското първенство е последният за Мартин Стоев начело на националния ни отбор по волейбол за мъже до 20 години. 

В социалните мрежи селекционерът направи равносметка на 4-годишния цикъл, в който той и момчетата му спечелиха 8 медала в 9 първенства.

"Пиша този пост през сълзи! България( мойте деца) за 4 годишния цикъл, изпълнен с много емоции, завърши. От 9 първенства спечелихме 8 медала, с което моя ангажимент приключи. Благодаря на момчетата за това, че изградиха уникален колектив (най-добрата фирма). Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прекрасните условия, подсигурени за отбора. 4 Балкански титли. 2 място на ЕП в София. 2 място на СП в Техеран. 2 място на МОФ в Банска Бистрица. 3 място на ЕП в Монтесилвано", написа Стоев.

Мартин Стоев се смята за основен фаворит за поста на национален селекционер на мъжкия тим на България, чиито избор предстои съвсем скоро. 

Управителният съвет на БФ Волейбол се събира сутринта на 27 септември, за да обсъди процедурата по избор на нов национален селекционер на мъжкия тим. 

Управата ще обсъди възможни потенциални кандидатури и ще вземе решение за провеждането на разговори с предпочитаните кандидати.


По публикацията работи: Кръстина Иванова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна