Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сме и не сме

Калина Мавродиева, Камен Старчев & Юлий Таков

В галерия "Литъл бърд плейс" вече е подредена новата експозиция със заглавие "Сме и не сме" на Калина Мавродиева, Камен Старчев & Юлий Таков.

Създадена по идея на един от участниците – Камен Старчев, изложбата е съставена от творбите на трима интересни съвременни художници. Това са Камен Старчев, Калина Мавродиева и Юлий Таков. 

Камен Старчев показва четири съвсем различни като визия творби – макар в стила, в който работи, да се опира на една фраза на Хераклит, "че не можем да се потопим в една и съща река“.  

Калина среща със съвсем нови акварели и една маслена творба, а Юлий Таков е заложил на едни цветни, експресивни, наситени като цвят картини, като продължение на един цикъл за новата реалност. 

Това е втора тяхна обща изложба, като и тримата следват характеристиката на тази софийска галерия – да свързва с природата, натурата, спомените и различни гледни точки към една нова реалност.

Изложбата може да бъде видяна до 12 февруари в галерия "Литъл бърд плейс".

Ето как тримата автори представят своите произведения в изложбата, назована "Сме и не сме" – Камен Старчев, Юлий Таков и Калина Мавродиева.

Снимки – галерия "Литъл бърд плейс"

По публикацията работи: Милена Очипалска
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна