Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Клоп: Загубата от Уулвърхемптън е връхна точка на проблемите ни

Юрген Клоп
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, отказа да защити своите играчи след загубата от Уулвърхемптън с 0:3 в английското първенство по футбол. "Червените" са едва на десето място в класирането на Висшата лига, след като претърпяха три поредни поражения като гост за първи път от 2012 година. Сега тимът приема Евертън, преди да гостува на Нюкасъл, а след това посреща Реал Мадрид в Шампионската лига.

"Днес беше върхът на нашите проблеми. В мач като този това е абсолютно недопустимо. Можете да ни критикувате, съдите и вероятно сте прави. Тези първи 12 минути не са позволени. Началото на мача беше ужасно. Беше обратното на това, което трябва да правим. Не мога да си го обясня, няма как да стане. Сами си причинихме проблемите. Правим го публично, това всички го виждат", коментира Клоп.

"Не мога да седя тук и да мисля, че се справихме добре. Първите 12 минути са недопустими, а ние така или иначе го направихме. Не губя доверието в момчетата, но виждам къде трябва да се подобряваме", добави той.

„Взехме важни три точки и мислим, че играчите положиха големи усилия. Но това са само три точки, все още не сме направили нищо“, каза треньорът Хулен Лопетеги, след като „вълците“ се измъкнаха от зоната на изпадащите.

"Трябва да продължим към следващия мач. Това е моментът да отдадем заслуженото на всички играчи и дори на тези, които не играха днес, защото това е основната задача пред отбора. През второто полувреме Ливърпул натисна много. Те са един от най-добрите отбори в света и е нормално да страдаме, но успяхме да възстановим малко контрола върху играта. В крайна сметка заслужено спечелихме", допълни Лопетеги.


По публикацията работи: Антони Йорданов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени