Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Трябваше" – момент на искреност от MIA D.

Снимка: Facebook/ MIA D.

MIA D. или Мария Димова е талантлива млада българска певица, която съчетава български фолклор с модерно звучене. От появата на последния музикален експеримент на MIA D. изминаха близо две години, в които обаче тя не спира да твори. Изпълнителката се отдава на писането на нова музика и се готви за следващата крачка в своя професионален път, която прави с на новата си песен "Трябваше".

"Трябваше" е моментът, в който си позволих да бъда искрена и неподправена в изразяването на емоциите си. Моментът, в който си позволих да разкрия, че съм уязвима и ранима. Всичко, което не можах да изкажа – изпях," споделя за песента си MIA D.

С този проект тя прави рязък завой от стила на предишните си самостоятелни проекти. "Трябваше"е емоционална песен с кадифен вокал, красиви лирики и модерно R&B звучене. По създаването на музиката и текста MIA D. си партнира с Alex & Dessy (Александър Христов и Десислава Георгиева), с които певицата е не само колега, но и много близък приятел.

Освен с аудио, песента дебютира и с официално музикално видео, заснето и режисирано от Виктория Михалкова и Христо Михалков, визуализацията перфектно пресъздава чувствения заряд, настроение и послание, което "Трябваше" носи.

"По време на снимките преживях всички емоции, които ме отведоха първоначално до създаването на песента, отново и отново. Нямаше нужда да играя роли. Бях на сто процента себе си," разказва R&B дивата в народна носия.

Редактор: Диляна Трачева



По публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!