Днес в рубриката "Мигранти с таланти" ви представяме Наталия Георгиева, която е от Одеса, Украйна, и е с корени на бесарабска българка. Завършва кулинарно училище за сладкарство в Киев и специализира в Западна Европа, където усъвършенства и надгражда своите кулинарни умения.
В Украйна посвещава живота си на кулинарията, а когато пристига в България преди около две години, казва, че животът ѝ в Украйна ѝ липсва, но намира сили да започне и тук всичко отначало.

Водена от вярата си, че готвенето обединява хората, тя създава свое ухаещо на вкусно място, наречено Flavour Space, където всеки – малък или голям – може да открие магията на вкусните преживявания и да създава незабравими спомени. Там се организират кулинарни работилници, празненства и тиймбилдинги, които превръщат готвенето в истинско удоволствие. Целта е не само усвояването на нови рецепти, но и създаването на място, което да дарява с много радост, вдъхновение и споделеност.

За да ни разкаже повече за своята история, както и за кулинарията и сладкарството като начин на живот и за своето вкусно място, чуйте самата Наталия Георгиева. С нея разговаря Анелия Димитрова.
Слушайте!
