Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сръбски треньор застава начело на националния отбор по футбол

Борислав Михайлов и Младен Кръстаич
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Младен Кръстаич ще бъде новият селекционер на българския национален отбор по футбол през следващите две години, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов решението на Изпълнителния комитет. Той заменя на поста Ясен Петров, който подаде оставка след тежката загуба от Грузия с 2:5 в Разград в началото на юни. 

В треньорската си кариера бившият национал на Югославия и Сърбия и Черна гора е бил начело на сръбския национален тим, на "Бачка Топола" и на "Макаби" (Тел Авив). "Целта пред Младен Кръстаич е класиране на европейското първенство през 2024 г., въпреки яснотата колко трудно ще бъде да се постигне", каза Борислав Михайлов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: Sport PR Events Managment

Плувният маратонец Петър Стойчев прекоси Гибралтарския проток

Петър Стойчев стана първият българин, преплувал протока Гибралтар по правилата на Oceans seven без неопрен. Стойчев измина разстоянието от 16,4 км. между скалите от европейския бряг в испанския град Тарифа до африканския бряг в Мароко за 3 ч. и 46..

публикувано на 16.04.24 в 13:45
Стилияна Николова

Стилияна Николова завоюва два златни и един сребърен медал на финалите в София

Пет медала е равносметката от днешния последен ден на Световната купа по художествена гимнастика в София. Втората в многобоя Стилияна Николова спечели златните медали на топка и лента и сребърния на обръч. Шампионката Боряна Калейн пък стана..

публикувано на 14.04.24 в 17:15
Габриела (вляво) и Стефани Стоеви

Европейски финал за Габриела и Стефани Стоеви

Габриела и Стефани Стоеви се класираха с лекота за финала на двойки на европейското първенство по бадминтон в Саарбрюкен, Германия. Състезанието е последна квалификация за олимпийските игри в Париж. На полуфинала трикратните европейски шампионки..

публикувано на 14.04.24 в 12:03