Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сръбски треньор застава начело на националния отбор по футбол

Борислав Михайлов и Младен Кръстаич
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Младен Кръстаич ще бъде новият селекционер на българския национален отбор по футбол през следващите две години, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов решението на Изпълнителния комитет. Той заменя на поста Ясен Петров, който подаде оставка след тежката загуба от Грузия с 2:5 в Разград в началото на юни. 

В треньорската си кариера бившият национал на Югославия и Сърбия и Черна гора е бил начело на сръбския национален тим, на "Бачка Топола" и на "Макаби" (Тел Авив). "Целта пред Младен Кръстаич е класиране на европейското първенство през 2024 г., въпреки яснотата колко трудно ще бъде да се постигне", каза Борислав Михайлов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Петър Стойчев стана първият българин, преплувал протока Кук

Петър Стойчев, признат за най-успешен състезател в света по плувен маратон, записа поредно сериозно постижение като стана първият българин, преплувал протока Кук, свързващ Южния и Северния остров на Нова Зеландия. Стойчев успя, въпреки..

публикувано на 15.03.24 в 23:31

Григор Димитров ще играе срещу Даниил Медведев в Индиън Уелс

Григор Димитров постигна лесна победа с добри отигравания срещу 21-вия в световната ранглиста в мъжкия тенис французина Адриан Манарино.  Българинът победи с 6:3 и 6:3 за 81 минути и успя да се класира на осминафиналите от "Мастърс" турнира в Индиън..

публикувано на 12.03.24 в 10:23
Григор Димитров

Григор Димитров победи, Виктория Томова загуби на Мастърса в Индиън Уелс

Григор Димитров победи французина Александър Мюлер със 7:5, 6:2 на старта на турнира на твърди кортове от сериите “Мастърс” 1000 в Индиън Уелс с награден фонд 9,5 млн. долара. Поставеният под номер 13 българин започна участието си от втория кръг, а в..

публикувано на 10.03.24 в 10:09