Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сръбски треньор застава начело на националния отбор по футбол

Борислав Михайлов и Младен Кръстаич
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Младен Кръстаич ще бъде новият селекционер на българския национален отбор по футбол през следващите две години, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов решението на Изпълнителния комитет. Той заменя на поста Ясен Петров, който подаде оставка след тежката загуба от Грузия с 2:5 в Разград в началото на юни. 

В треньорската си кариера бившият национал на Югославия и Сърбия и Черна гора е бил начело на сръбския национален тим, на "Бачка Топола" и на "Макаби" (Тел Авив). "Целта пред Младен Кръстаич е класиране на европейското първенство през 2024 г., въпреки яснотата колко трудно ще бъде да се постигне", каза Борислав Михайлов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Александър Асенов

Александър Асенов с два медала от Световното по лека атлетика за спортисти с интелектуални увреждания

Александър Асенов спечели титлата на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в зала за спортисти с интелектуални увреждания в Реймс, Франция. Златното отличие е втори медал за нашия атлет от шампионата, след като успя да извоюва..

публикувано на 25.02.24 в 11:12
Станимир Беломъжев

Сребърен медал за България на СК по ски ориентиране

Станимир Беломъжев спечели сребърен медал в спринта от Световната купа по ски ориентиране в Хааня  (Естония). Беломъжев, който е двукратен световен шампион в дисциплината, остана на 9 секунди от победителя Никлас Екснтрьом (Финландия) 17:02 мин.,..

публикувано на 23.02.24 в 18:09

Кубрат Пулев и Махмуд Чар ще премерят сили в София

На 30 март Кубрат Пулев ще се изправи срещу Махмуд Чар в спор за редовната световна титла на WBA. Двубоят ще се проведе в "Арена София". "Това е едно невероятно събитие. Имаше много трудни решения. Правим невероятното и невъзможното, за да е пред..

публикувано на 22.02.24 в 14:38