Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сръбски треньор застава начело на националния отбор по футбол

Борислав Михайлов и Младен Кръстаич
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Младен Кръстаич ще бъде новият селекционер на българския национален отбор по футбол през следващите две години, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов решението на Изпълнителния комитет. Той заменя на поста Ясен Петров, който подаде оставка след тежката загуба от Грузия с 2:5 в Разград в началото на юни. 

В треньорската си кариера бившият национал на Югославия и Сърбия и Черна гора е бил начело на сръбския национален тим, на "Бачка Топола" и на "Макаби" (Тел Авив). "Целта пред Младен Кръстаич е класиране на европейското първенство през 2024 г., въпреки яснотата колко трудно ще бъде да се постигне", каза Борислав Михайлов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Григор Димитров

Григор Димитров отпадна на полуфиналите в Ротердам

Григор Димитров няма да спори за титлата на турнира на твърди кортове в Ротердам с награден фонд от 2,2 млн. евро. На полуфиналите той загуби с 4:6, 3:6 от австралиеца Алекс Де Минор. Българският тенисист допусна пробив в първия гейм и на двата..

публикувано на 18.02.24 в 10:12
Карлос Насар

Тежкоатлетът Карлос Насар спечели четвърта европейска титла за България

Карлос Насар спечели титлата в категория до 89 кг на европейското първенство по вдигане на тежести в София. Направи го със световен рекорд за младежи в изхвърлянето от 176 кг. Пред препълнените трибуни в столичната “Арена София” 19-годишният..

публикувано на 18.02.24 в 08:33
Григор Димитров

Григор Димитров ще играе на полуфинал в Ротердам

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза на трети полуфинал за сезона. Следобед той ще се изправи срещу Алекс Де Минор от Австралия на турнира в Ротердам от сериите АТР 500. За да се нареди сред четиримата най-добри на турнира, той..

публикувано на 17.02.24 в 10:30