Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Гласувайте за рекламния клип на България "Намери своята история"

Снимка: tourism.government.bg

Имиджовият клип на България е финалист в 13-ото издание на "Corporate Media & TV Awards 2022" в Кан. Наградите се организират от Международния комитет на фестивалите за туристически филми, съобщи bgtourism.bg. Българското видео показва, в продължение на минута, някои от най-красивите кътчета в страната ни – от плажовете до ски курортите и е озаглавено "Открий своята история". В него могат да се видят още традиционни български обичаи и ритуали.

Интересна е и концепцията на видеото. Тя е свързана с представянето на личните преживявания на туристите у нас. А посланието е – елате в България, за да уловите мига! Тук можете да откриете ново място и култура, да се сприятелите с местните хора, да споделите снимка на залез, да изпратите виртуална целувка или просто да се насладите на вкусна вечеря. Краткото видео показва малките, простите неща, които са важни за всеки пътешественик – среща с някого по пътя, създаване на спомени, споделяне на опит и разбира се, откриване на себе си и своята история, и то не къде да е, а именно в България!

Може да видите и да подкрепите видеото тук

По регламент можете да гласувате на всеки 24 часа.


Още от категорията

Фестивал на децата представя арменската култура

Над сто български участници, както и гости от Румъния, ще бъдат част от фестивала на арменската култура и традиции “Ереван в Бургас – фестивалът на децата”. Повод за провеждането му е 32-рата годишнина от обявяването на независимостта на Армения...

публикувано на 24.09.23 в 07:00

Софийската опера откри новия си сезон в „Цари Мали град“, а комплексът отпразнува 10-и рожден ден

С концерт на Софийската опера и балет културно-историческият комплекс „Цари Мали град“ отбеляза десет години от откриването си. А операта даде начало на новия си концертен сезон. Неслучайно режисьорът Пламен Карталов избира късноатичната..

публикувано на 23.09.23 в 20:20

Ретро влак и историческа възстановка във Велико Търново по повод Деня на независимостта

По случай 115-годишнината от обявяването на Независимостта на България в старопрестолният ни град е домакин на богата празнична развлекателна програма. На 23 септември (събота), в 9,15 часа на гара Трапезица във Велико Търново ще бъде представена..

публикувано на 23.09.23 в 06:15