Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров и Дара – „Вече няма как“

Макар и представители на различни поколения, и двамата са звезди сред съвременните български певци. За първи път ги видяхме заедно като треньори в „Гласът на България“, а наскоро списание Forbes ги постави в челните позиции на класацията "Топ 70 български знаменитости". Това са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект. Песента се казва "Вече няма как" и стана част от популярния албум на Любо - "Целуни ме".

Музиката на "Вече няма как" е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо.

"Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно" – така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Съставил: Диляна Трачева
По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Всичко е било за добро" - първи дует на Михаела Филева и Дара Екимова

С предчувствие за пролет, две от най-актуалните дами в съвременната българска музика – Михаела Филева и Дара Екимова – подаряват на своите почитатели обща песен. Освен че в нея гласовете им за първи път звучат заедно, те са и автори на "Всичко е било..

публикувано на 08.03.24 в 10:15

Концерт на Лили Иванова в зала "Флаже" обединява българската общност в Белгия

След десетгодишна пауза примата на българската поп музика Лили Иванова отново ще изнесе голям концерт в Брюксел. Събитието е на 6 март, от 20:00 часа местно време, в легендарната зала "Флаже" на белгийската столица и е под патронажа на българския..

публикувано на 06.03.24 в 04:30

"Дай ми любов" събира Християна Дънкова и Кристиян Янкулов в дует

Двама млади, но вече добре познати изпълнители – Християна Дънкова и Кристиян Янкулов – представят първата си съвместна песен "Дай ми любов". Посветена на любовта, която днес все по-рядко срещаме в чистата ѝ форма,  "Дай ми любов" е красива поп балада..

публикувано на 05.03.24 в 10:55