Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Интензивен трафик на изход за Румъния и Турция за тирове

Архив
Снимка: МВР

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Румъния "Кардам", "Дунав мост Видин" ,"Никопол"  и "Оряхово" на изход за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Интензивен е и трафикът на граничния пункт "Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили на границата с Турция.
На границата с Гърция, Сърбия и Северна Македония трафикът е нормален. На ГКПП "Калотина" на границата със Сърбия се извършват строително-монтажни дейности във връзка с модернизация, които налагат временно стесняване на пътните платна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Улични музиканти се изявяват на множество открити сцени в столицата

Второто издание на фестивала за улична музика и автентична градска култура Street Music Fest очаква своите почитатели от днес до 29 септември на столичния площад “Славейков”. Цветният и весел форум ще събере на едно място уличните музиканти..

публикувано на 27.09.24 в 09:05

България има свой павилион на световния форум “Туризъм Експо Япония”

Екипът на българското посолство в Токио представя страната ни на форума “Туризъм Експо Япония”, който се провежда до 29 септември в японската столица, съобщи дипломатическата мисия на фейсбук страницата си. “Информираме ви, че..

публикувано на 26.09.24 в 21:10

Есенни горещини ще има през деня в петък

В петък , 27 септември, ще е слънчево и дневните температури ще се повишават. Минималните температури ще са между 11 и 16°, в София 11°. Максималните ще са от 28 до 33°, в столицата ще е 29°.  По Черноморието  ще е слънчево, сутринта на..

публикувано на 26.09.24 в 19:45