Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Експресивна арттерапия в Арт салона на Радио Варна

Този уикенд в Арт салона на Радио Варна се провежда втори модул от курса по арттерапия - "Методология на експресивната арттерапия". Обучението дава основно познание за арттерапията като метод за работа с хора и има широка практическа насоченост.

Арттерапията е метод, който съчетава изкуство и психология, творчество и прозрения, игра и дълбочина, думи и образи. Обучението дава възможност за професионално развитие, за подкрепа на собствения творчески потенциал и опознаване на добрите имена в практиката.

Водещ на обучението е Елица Великова. Тя е директор на Институт за терапия и експресивни изкуства - София и е хонорован преподавател по Арттерапия в Нов Български Университет. Има магистърска степен по Експресивна арт терапия и психология от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK. Работи като терапевт с деца, възрастни и групи от 2004г. както в България, така и в други страни по света.

Организатор: Пламена Иванова - психолог на частна практика, работи с деца, юноши, родители и възрастни хора в град Варна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!