Тютюнопроизводителите отлагат националния протест за февруари

Снимка: БГНЕС

Тютюнопроизводителите отлагат планирания национален протест за началото на февруари. Това съобщи за "Хоризонт" председателят на  браншовата асоциация Цветан Филев. Производителите очакват правителството да реши да им изплати максимално разрешените от Брюксел 160 милиона лева:

До края на седмицата ще направиме всичко възможно по пътя на диалога да постигнем това, което искаме, и в края на седмицата, ако не се постигнат 160 милиона лева, в началото на месец февруари ще организираме и ще проведем национален протест. Аз се надявам на разумни решения от страна на българските институции. В края на седмицата най-вероятно ще имаме среща с господин премиера Пламен Орешарски.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47