Цветанов: От заловения във Франция кокаин се прави политическа пропаганда

Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като политическа пропаганда случилото се около операцията по залавянето на тон и половина кокаин във Франция. Пред журналисти в парламента Цветанов заяви, че безспорно задържаният кокаин е много, но подчерта:

В момента знаете, че преди една седмица имаше задържани количества хероин в Холандия, които обаче са преминали през българската граница. Как така всъщност са влезли тези огромни количества хероин безпрепятствено през страната и са стигнали до Холандия? В момента предстоят избори. Костинбродските бюлетини няма как да излязат отново като повторение на сериал, втора серия.

Във връзка с операцията преди дни двама българи бяха задържани. Обискирана беше къщата на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47