Меглена Кунева не коментира изборните резултати на влизане в НДК

| обновено на 25.05.14 в 21:37
Снимка: БГНЕС

Първи на вход 6 на НДК се появиха лидерите на Реформаторския блок Меглена Кунева и Радан Кънев. Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок. Според всички социологически агенции до момента Реформаторският блок ще има един евродепутат.

Водачът на листата на Реформаторския блок Меглена Кунева лаконично коментира на влизане в НДК, че все още е рано за окончателно мнение за това дали се чувстват печеливши на евровота. Мотивът е, че все още нямат яснота за изборните резултати. На влизане в НДК Меглена Кунева заяви: 

По въпроса за мандатите, за броя на депутатите, и всичко, което ви интересува за изборите, ще коментираме колкото дълго искате, но не сега, не преди да е приключил изборният ден. Нека да видим окончателно резултатите. Аз имам страна по страна в целия ЕС, знам какво е средното за Съюза, ще го коментирам с удоволствие.

От своя страна Радан Кънев обясни: Активността е това, което не може да ни радва. Очевидно не можахме да се преборим за тази голяма цел, която имахме, за висока активност.

Божидар Лукарски допълни, че синьото се завръща отново в реалния политически живот след изборите тази вечер:

Според мен синьото се завърна още при сключването на нашето споразумение за организацията на Реформаторския блок. Ние сме отбор и продължаваме нататък, независимо от изборния резултат. Нека да говорим наистина, когато се видят и преференциите, и резултатите. В момента никой не може да каже с точност дали Реформаторският блок влиза, с колко депутати влиза.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!