Марешки: Аз лично бих предпочел адмирал Манушев пред генерал Радев

Всички тези, които седнаха на масата за пресконференции, видяхте, преди нас, бяха част и са част от статуквото, от управлението, когато беше извършен грабежът на България. Заради такива като тях България се води най-корумпираната и най-бедната държава в Европа. Това каза пред журналисти Веселин Марешки. Той допълни, че няма да призовава хората, които са го подкрепили, да подкрепят друг кандидат на втория тур на президентските избори:

Както и аз, така и всички хора, които са ме подкрепили, не са безмозъчно стадо мекотели или купа нишесте, която да я лашкаме в една или друга посока. Това са мислещи хора! Затова всеки един български гражданин, който ме е подкрепил, има глава на раменете си, може да избере. Аз може да говоря за себе си, и ако ви интересува лично за мене, без да призовавам никого, ако трябва да избирам, аз лично бих предпочел адмирал Манушев пред генерал Радев.

Ако Волен Сидеров е българският патриот, мен ме е срам да се нарека патриот, защото патриот е този, който прави нещо добро за българския народ и българската държава, допълни Марешки и разкритикува патриотичното обединение:

Ще ги помоля да се нарекат по някакъв друг начин – фашисти, екстремисти или каквото си изберат, само не и патриоти. Още по-малко – български. Ако толкова искат, в наименованието си да вкарат думичката "патриот", за да излъжат някого, поне да се нарекат псевдопатриоти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!