Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кротка неделя на 26.04 2015 г.

В прогама Кротка неделя на Радио Шумен, в последната неделя на месец април, ще чуете:

- Кои са антирекордите и вицовете, които застигнаха отбора на ЦСКА, кои са политическите и обществените драми на седмицата;

- Сава Тончев с коментар за полуфиналните двойки в Шампионската лига и Лига Европа;

- Ралица Димитрова и Александър Христов за риболова в Североизточна България;

- Колекция от интригуващи слушателски рецепти за сушени плодове, зеленчукови ястия и други вегански гозби;

- В рубриката Модерен свят Пламен Калоянов внася яснота в икономическото състояние на Гърция, в съотношението между млади и стари във фейсбук, в теориите за хълцането и еволюцията;

- Музикалният редактор Бояна Петрова с най-важното за историята и музиката на американската прогресив група Queensrÿche.

Всичко това само тази неделя, в ефира на Радио Шумен, от 15 до 18 часа, в компанията на водещия Антоний Димов и музиката, избрана от Бояна Петрова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

В утрото на 26-ти септември

Ще търсим всички причини, за да се усмихваме на новия ден. Така ще започнем този четвъртък с прогнозата за времето и възможностите за профилактични прегледи и сигурността ни там където живеем. Сред акцентите на утрото с Радио Шумен ще бъдат и прогнозите за окончателния състав на Европейската комисия, това е темата на рубриката Евранет+. Ще..

публикувано на 25.09.24 в 17:28

Очаквайте в "ДНЕС" на 25 септември

В предаването „Днес“ на Радио Шумен на 25 септември очаквайте коментара на политолога Светлин Тачев за картината след приключването на срока за регистрация на листите на кандидатите за депутати. Има ли изненади? Каква политическа екзотика срещаме? След 14 часа ще чуете какво се случи на заседанието на Общинския съвет в Русе...

публикувано на 25.09.24 в 11:49

„Днес“ в следобеда на 24 септември

Защо след ремонти за 1 милион лева възрожденската къща „Елеонора“ не може да приюти Художествената галерия в Шумен? Какво пречи да се създаде художествен музей в града? Защо въпреки законовите рестрикции расте броят на зависимите от райски газ младежи? Кои са изненадите във второто издание на Младежкия фестивал „Деца на джаза“ и единадесетото..

публикувано на 24.09.24 в 12:53

Започнете деня с Радио Шумен

Започнете деня в компанията на Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят". Стартираме след новините в 6 часа и ще бъдем заедно до 10. Пламена Бръчкова ще ви говори със своя музикален избор, Цветелина Георгиева и репортерите ни подбрахме най-актуалните теми в утрото. Какви са намаленията за ученици и студенти, ако заложат на жп.транспорта? Иначе,..

публикувано на 24.09.24 в 02:10

"Щура събота" в следобеда на 21 септември

Докъде стигна с обиколката си на Европа на две колела младият русенец Радослав Драшков. Как днес празнува Тутракан?  Какво събра хиляди в русенското село Червена вода? Какви са изненадите в традиционния Комитски събор? Кои са най-щурите моменти от света на спорта през седмицата и кои са филмите, които си струва да гледаме на кино? Това..

публикувано на 21.09.24 в 14:47

Оттука започва 21 септември

Трябва ли ви интересна идея за съботния ден?  Поне 8 събития ще ви провокират с атракциите и настоението си преди празника и за всяко ще има по нещо в сутрешния блок на Радио Шумен. Не вярвате ли?! Само в един ден ни канят на Осмия фолклорен събор „На мегдана, край чешмата в село Бръчма“ , 10-тия фолклорен фестивал " С хоро и песен във  Водица..

публикувано на 20.09.24 в 16:52

Празнично утро с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно 22 септември с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Ще ви отведем в различни места от Североизтока. Интересните теми ще придружим с много музика. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Може да ни слушате и..

публикувано на 20.09.24 в 10:05