Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Оттука започва денят" на 25 април

Лъжата е лошо нещо, но понякога истината се преглъща трудно.Кога човек предпочита да бъде лъган,е въпросът-провокация към вас в сутрешните часове на 25 април. Очакваме ви на телефоните в студиото - 054 855 145 и 054 855 155, в 7.30 часа. В предаването „Оттука започва денят” ще ви предложим една исторически опознавателна разходка в шуменския квартал Дивдядово, където голяма част от имената на улиците са запазили соц.колорита.Недоглеждане ли обяви едно дърво в Шумен за изсъхнало или пък изкуството го съживи? След като членовете на клуба по дърворезба сътвориха композиция върху ствола на отрязяното дърво, малко след това от него започнаха да покарват филизи. Данаил Денчев и Людмила Борисова ви очакваме в „Оттука започва денят” веднага след новините в 6.00 часа !




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Приятно утро в понеделник с Радио Шумен

  Интересен 17 юни ви очаква в ефира на Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с..

публикувано на 17.06.24 в 06:58

Хубава неделя с Радио Шумен

Започнете неделния ден в компанията на Радио Шумен. Предаването е "Оттука започва денят", а екипът му днес - звукорежисьор и музикален редактор Данаил Денчев, водещ Цветелина Георгиева. Започваме след новините в 7 часа и ще бъдем с вас до 10 часа.  Ще ви разкажем за пророк Амос в редовната ни рубрика "Приказки за вярата". Ще честитим Курбан байрам..

публикувано на 16.06.24 в 05:25

Утро с Радио Шумен

Започнете 13 юни с екипа на Радио Шумен - Розалина Райчева и Цветелина Георгиева. Ще бъдем заедно от 6 до 10 часа.  Ще си говорим за нуждата от нови приемни семейства в област Шумен. Ще научите повече и да днешния Спасовден. Какво ни разказва фолклора за него? Какво готвят солистите на концерта в къщата-музей "Панчо Владигиров" тази вечер? Следим..

публикувано на 13.06.24 в 05:32

Кои са любимите ви летни занимания?

Кои са любимите ви летни занимания? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“ в края на горещия 11 юни. В късната рубрика ще чуете разказа на Светла Чиракова за решението й да замени 17 годишната си работа във финансовия сектор за коренно различно артистично поприще. От няколко години тя изработва картини и аксесоари с..

публикувано на 11.06.24 в 18:24

Споделена вечер с Радио Шумен

  Бъдете с предаването ,,Денят на совите“ и в сряда вечерта. Очакват ви две интересни теми за диалог. В късната рубрика среща със журналиста и поет Костадин Филипов, както и с музикантите Иван Кръстев и Теди Генев. Поводът е съвместният им нов проект   - песента ,,Очите на мама“.  Тази вечер ще направим дебюта й в ефира на Радио Шумен. Екипът..

публикувано на 11.06.24 в 16:16

Неделя с вашето Радио Шумен

Започнете днешния неделен ден с най-правилния избор - Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят". Андриан Христов и Цветелина Георгиева са сутрешния екип в ефира след новините в 7 часа.  Очаквайте репортерски включвания от всички точки на Североизтока, защото днес България избира кого да изпрати в националния и европейски парламент.  850 са..

публикувано на 09.06.24 в 06:20

Съботно събуждане с Радио Шумен

   Да посрещнем заедно и осми юни с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Интересните теми и много музика може да слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 07.06.24 в 11:06