Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Товарен автомобил горя на пътя

Снимка: архив

Горящ товарен автомобил "Скания" са гасили вчера шуменските огнеборци. Автомобилът пътувал към АМ “Хемус“ в посока Варна. Близо до Каспичан задната дясна гума на ремаркето се спукала, след което се е запалила. Пламъците обхванали две въздушни възглавници, още една гума и около пет линейни метра ел. инсталация на ремаркето. Пожарът е бил погасен, спасени са тежкотоварният автомобил, ремаркето и превозваният в него 20 тона фураж.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

платена публикация
Първо място за "Алкомет" АД

В периода от 12 до 16 юни 2024 г. в Тетевен се проведе XI-ата Национална спартакиада на металоработниците, събирайки най-големите металургични предприятия в България. „Алкомет“ АД се отличи, завоювайки общо 13 купи и с това постигна първо място в комплексното класиране със 143 точки. Второ място зае КЦМ - Пловдив, а трето място остана за "Стомана"..

публикувано на 17.06.24 в 16:39

Нов облик за ученическия стадион

За финансиране по програма на УЕФА ще се бори община Шумен. С 950 000 лв. (без ДДС) трябва да бъде поставена изкуствена настилка и инсталирано ново осветление на ученическия стадион „Цоньо Василев“ в града. За целта общинските съветници трябва да позволят на Българския футболен съюз да ползва съоръжението за 20 години, обясни зам.-кметът Николай..

публикувано на 17.06.24 в 16:21

"Възраждане" за изборите

Партия „Възраждане“ расте, усилено разбиваме статуквото в община Шумен и областта. Така обобщи представянето си на парламентарния вот Веселин Вешев, който е избран за депутат от Шуменския избирателен район. Той подчерта, че в две общини „Възраждане“ са втори – в Смядово и Каспичан, а в Шумен ги делят по-малко от 1000 гласа от..

публикувано на 17.06.24 в 16:10

Баскетболисти тръгват за Макао

Баскетболният отбор на Профилираната природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ се срещна с кмета на община Шумен проф. Христо Христов. Поводът е участието на момчетата на Световните ученически игри в Макао от 23 юни до 3 юли. За да има шанс тимът да пътува до Китай, беше организирана благотворителна акция за набиране на нужните средства,..

публикувано на 17.06.24 в 13:13

Джебчийки шетат в магазините

Джебчийка отмъкна портмоне с 940 лева в магазин в Шумен, съобщават от полицията. Сигналът е подаден от потърпевшата - 25-годишна жена от Върбица. Малко след 16:30 часа в петъчния ден тя посетила търговски обект на бул. “Симеон Велики“ в Шумен. Там установила, че от чантата й е откраднато дамското портмоне с парите. За извършената кражба е..

публикувано на 17.06.24 в 11:55

Иззеха колата на пиян водач

Полицията иззе автомобил "Рено Трафик" от пиян водач вчера, съобщават от шуменската полиция. Около 11:20 часа на 16 юни екип на пътна полиция спрял за проверка в село Ясенково 35-годишния водач. Тестван бил за шофиране след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,39 промила. Автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване.  Мъжът бил задържан..

публикувано на 17.06.24 в 11:39

Челен сблъсък на пътя

53-годишен велосипедист от Велики Преслав е пострадал при пътен инцидент снощи. Мъжът е настанен в шуменската болница, съобщават от полицията.  Сигналът за произшествието постъпил около 21:10 часа на 16 юни. Съобщено било за инцидент между водач на велосипед "Ямаха" и водач на лек автомобил ВАЗ във Велики Преслав.  Велосипедистът, 53-годишен..

публикувано на 17.06.24 в 11:30