Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пазаруване или игра на котка и мишка?

„Клиентът винаги е прав!“. Дали фразата, изречена от американския милионер Маршал Фиийлд преди повече от век е валидна в наши дни? Знаем ли правата си като потребители? Трябва ли да настояваме, за да получим качествено обслужване, или то е наше неотменимо право? Отговорите на тези въпроси ще потърсим в днешното издание на предаването „Часът на репортера“. С вас след новините в 11.00 ще бъдат Бояна Петрова и Ирина Маринова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Приятно утро в понеделник с Радио Шумен

  Започнете новата седмицата с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини от целия..

публикувано на 21.06.24 в 11:20

Днес с Радио Шумен

Може да направите приятен и много информиран последния работен следобед на жарката седмицата. Нашето предложение е предаването "Днес" с водещ Цветелина Георгиева и музикални редактори Бояна Петрова и Славчо Славчев. В големите жеги, по време на най-усилната работа на полето, "Напоителни системи" в Шумен готви спиране на поливната вода. За причините,..

публикувано на 21.06.24 в 07:33

От рано в петък с Радио Шумен

  Интересен 21 юни ви очаква в ефира на Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини..

публикувано на 20.06.24 в 16:28

„Днес“ в следобеда на 19 юни

Какви послания отправиха представителите на народа при старта на 50-ото Народно събрание? Възможно ли е да се формира правителство на споделената отговорност или отиваме на нови избори есента? Прогноза прави политологът Светлин Тачев. Как се справиха седмокласниците с външното оценяване по български език и литература?  Защо шуменските..

публикувано на 19.06.24 в 12:38

Хубаво утро с вашето Радио

Започнете деня в компанията на Радио Шумен. Сутрешният екип Славчо Славчев и Цветелина Георгиева започват деня с хубава музика и актуални теми. Настъпва лято и ако вече мислите за лятната почивка, ние ще ви информираме как да нямате проблеми със самолетни полети или изгубен багаж. Какво ви се полага при такива пробми - съветите от Европейския..

публикувано на 19.06.24 в 05:46

Приятно утро в понеделник с Радио Шумен

  Интересен 17 юни ви очаква в ефира на Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с..

публикувано на 17.06.24 в 06:58

Хубава неделя с Радио Шумен

Започнете неделния ден в компанията на Радио Шумен. Предаването е "Оттука започва денят", а екипът му днес - звукорежисьор и музикален редактор Данаил Денчев, водещ Цветелина Георгиева. Започваме след новините в 7 часа и ще бъдем с вас до 10 часа.  Ще ви разкажем за пророк Амос в редовната ни рубрика "Приказки за вярата". Ще честитим Курбан байрам..

публикувано на 16.06.24 в 05:25