Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планови прекъсвания на електричеството

Снимка: Енерго Про

Разград
На 22.03 от 12.30 до 16.30 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр.Разград, ТП “АБЦ“, ТП „Склад НАПС“, „Птицекланица“ захранвана от извод“ Киченица“ и помпени станции на "Водоснабдяване", ВЕИ и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените селища.

На 22.03. от 9 до 13 ч.,без ток ще са гр. Разград, фирма „Обитех“, „ЗОЕКС България" ЕООД, Тягова подстанция БДЖ- Г. Оряховица, „Птицекланица“ захранвана от извод “Старт“ и помпени станции на "Водоснабдяване", ВЕИ и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените селища.

В периода 22.03 - 23.03 от 9 до 16.30 ч., ще бъде спрян тока в гр. Разград, захранени от ТП "ДЕЦ", улици: „Мачин“, “Черна“, „Тутракан“, “Ропотамо“, “Силистра“ ,“Добруджа“, „Гвардейска“, „Червен“, част от „Княз Борис“, бензиностанция "BENITA".

В периода 22.03 - 23.03 от 8.30 до 17 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Кривня, абонати, захранени от ТП 2 и улиците: „ Радецки“, „Добруджа“ ,“Маршал Толбухин“, „Тича“, „Ропотамо,“ „Бели лом“, „Дунав“, „Александър Стамболийски“, „Христо Смирненски“, „Дядо Неделчо комитата“, „Таньо войвода“, „Росица“.

В периода 22.03- 23.03 от 8.30 до 17 ч., без ток ще са абонатите в района на: Кривня, абонати захранени от ТП 1, улици: „Иван Вазов“, „Христо Ботев“, “3-ти март“, „Ивайло“, “Цар Калоян“, „Плиска“,“ Пеньо Пенев“, “Васил Левски“, „Генерал Скобелев“, “Г. С. Раковски“, „Ильо Войвода“, „Ал. Стамболийски“, „Опълченска“, “Чавдар войвода“, „Дядо Неделчо комитата“, & ldquo;Места“, „Синеград“.

Русе
В периода 22.03 - 24.03 от 9 до 16ч., без електричество ще са абонатите на с. Ряхово, захранените от ТП 11 и ТП 12 на улиците: „Димитър Калинов“, „Камчия“, „Просторна“, „Хан Аспарух“, „Добруджа“, „Дунав“, „Кирил и Методий“, „Панайот Хитов“, „Самуил“, „Сергей Румянцев“, „Трапезица“, „Царевец“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици. Прекъсванията ще бъдат само за отделни потребители в рамките до 2 часа в посочения интервал от време.

Силистра

На 22.03 от 9 до 16 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Главиница – част от ул. „Дунав“, „Витоша“, „Генерал Скобелев“, „Розова долина“ и „Ком“..

На 22.03.2022 от 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Водно и с. Поройно в област Силистра.

На 22.03 от 9 до 16.30 ч., без ток ще са клиенти в северозападната част на с. Бабук, захранвани от ТП 4 Бабук .

Търговище
На 22.03 от 9 до 16ч., ще бъде спрян тока в района на: с. Божурка, с. Пайдушко и с. Пролаз, общ. Търговище.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9  до 16 ч. в районите на селата Лиляк и Александрово, общ. Търговище.

В периода 22.03- 25.03 от 9.30 до 17ч., ще бъде спрян тока в района на: част от с. Медовина, общ. Попово (захранена от ТП "ОФ Махала").

Шумен

На 22.03 от 9 ч. до 17 ч., ток няма да има в района на: с. Панайот Волов и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на "В и К" и базови станции на мобилни оператори в този район.

В периода 22.03 - 25.03 от 9 до 17 ч., ток няма да има в района на: с. Друмево, с. Кладенец и с. Костена река.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9 до 9.30 ч. и от 16.30 до 17 ч. в районите на с. Васил Друмево, с. Ил. Р. Блъсково, с. Благово и с. Овчарово.

На 22.03 от 09 до 12ч.,ще бъде спрян тока в района на: гр. Каспичан - абонати, захранени от ТП "П.С. В и К" и ТП "Русенски мост" - ул. "Плиска" и вилна зона "Плиска".
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9 ч. до 12 ч. в районите на гр. Каспичан - абонати захранени от ТП "Звезда 2", ТП "ДАП", ТП "Топливо", ТП "Зърнени храни", ТП "Зърнобаза Промкомбинат", ТП "ЖП депо", ТП "Цинкови покрития", ТП "Мелница" - Североизточна промишлена зона.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

По пътя на вярата и буквите

Мотопоход свърза два християнски храма „По пътя на вярата и буквите“ е инициативата, която свързва туристическите забележителности на Шумен и Варна. Днес от Голямата базилика в Плиска започна първия мотопоход от старопрестолния град до раннохристиянския комплекс „Света Богородица“ край Варна.  Областните управители на двете области Добромир Добрев и..

публикувано на 11.05.24 в 16:26

Ученици станаха симеонови воини

Близо 90 ученици от професионалната техническа гимназия „Симеон Велики” в Търговище спазиха традицията и положиха клетва за достойни симеонови войни. За поредна 29-та година новоприетите ученици и новопостъпили учители участват в тържествения ритуал в археологическия музей „Велики Преслав”.  Ритуалът бе воден от основоположникът на идеята и..

публикувано на 11.05.24 в 11:49
Шуменски университет

Продължава олимпиадата по програмиране

Продължава Републиканската студентска олимпиада по програмиране. Това е 36-тото издание на състезанието, на което домакин тази година е Шуменският университет „Епископ Константин Преславски‘.  В олимпиадата участват 66 студенти от страната. Те са разделени на 22 отбора. В класирането всеки университет участва с най-добре представилия се свой..

публикувано на 11.05.24 в 11:21

Храмов празник край старините

Храмов празник чества днес църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ край стария Преслав. Божият дом е един от трите храм-паметника в България. Най-новата преславска църква е строена в началото на миналия век и е осветена на 12 май 1929 г. Направена е по настояване на цар Борис ІІІ по повод 1000 години от смъртта на цар Симеон Велики и в чест на братята..

публикувано на 11.05.24 в 09:44

Издигат знамената

Тържественият ритуал по издигане на знамената на Република България, Европейски съюз и на град Шумен пред сградата на Общината ще започне в 10 часа и 30 минути.Националният флаг на Република България ще бъде издигнат от Светозар Чилингиров – Носител на „Наградата на Шумен за изкуство и култура“ за 2023 г. в раздел изобразително изкуство.  Знамето на..

публикувано на 11.05.24 в 09:17
Улица

Пешеходни обиколки из града

Две безплатни пешеходни обиколки с лицензиран екскурзовод организира Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“ за празника на Шумен. Целта е да се популяризират културно-историческото наследство и забележителностите в пешеходните градски части.  Партньор на инициативата е Съюзът на ексурзоводите в България. Първата обиколка..

публикувано на 11.05.24 в 08:15
Община Шумен

Тържествена сесия за празника на Шумен

Тържествена сесия по повод днешния Ден на Шумен свиква председателят на Общинския съвет Ася Аспарухова. Заседанието ще бъде от 11 ч. в зала 363 на Общината.  Председателят ще изнесе тържествено слово, а приветствия ще отправят кметът на общината проф. Христо Христов, общински съветници и гости.  Ще бъдат отличени новите носители на званията „Ключ..

публикувано на 11.05.24 в 08:10