Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатни медицински прегледи

Снимка: Pixabay

Безплатни кардиологични прегледи се организират днес за жителите на Никола Козлево. 

Консултациите ще се извършват от 9:00 ч. в кабинета на семейния лекар д-р Евгений Кара. 

Прегледите ще се правят от кардиолог от шуменската кардиологична болница.


По публикацията работи: Десислава Спирдонова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна.

Човек на релсите

Човек е бил ударен на жп гарата в Шумен. Информацията не е потвърдена от БДЖ. Но на сайта на компанията е качена информация, че бързият влак Варна – София, който е отпътувал от морската столица в 13.55 часа, вече няколко часа престоява на жп гарата в Шумен.  Единствената информация, която е качена, е за инцидент на железния път

публикувано на 10.06.24 в 16:49
Христо Иванов

Христо Иванов подава оставка

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов подава оставка като председател на "Да, България" и тя е приета от изпълнителния съвет на партията. Това обяви самият той след заседание на изпълнителния съвет на партията, която е член на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България". "Считаме, че този резултат за партиите от нашата коалиция..

публикувано на 10.06.24 в 15:44
Град Шумен

ДПС е първа политическа сила в Шуменско

Приключи обработката на изборните книжа в Районната избирателна комисия в Шумен.  При 100% обработени протоколи ДПС е първа политическа сила в Шуменска област с 33,5% от вота на гласоподавателите.  Второто място е за ГЕРБ–СДС, които са подкрепени от 19,59 на сто от гласоподавателите.  Третото място е за "Възраждане", които получават 11,6% от вота..

публикувано на 10.06.24 в 15:30

Австрийски модел за учене

Две международни мобилности реализира през настоящата учебна година ПТГ „Симеон Велики“ във Велики Преслав. Те са по проекта „Австрийският модел за учене чрез работа в професионалното образование – нова възможност за усъвършенстване на уменията”, финансиран от Програма „Еразъм+”.  Мобилностите по проекта са били в австрийската столица Виена. Учителите са..

публикувано на 10.06.24 в 13:50

Разхлаждат улиците в Шумен

Оросяване на уличните платна в Шумен подготвят от общинското предприятие „Чистота“, съобщават от общинската администрация. Оросяването започва от 11 юни и ще продължи през цялото лято. Утре, 11 юни, машините ще минат по бул. „Славянски“ в участъка от пл. „Кристал“ до кино „Херсон“ в 11.00 ч. и в 15.00 ч.

публикувано на 10.06.24 в 13:43

Дарение от ранобудни бегачи

165 лева предоставиха шуменските ранобудни бегачи за каузата "Дари времето си на 5kmrun". Средствата бяха събрани по време на благотворително бягане на 1 юни. Събраната сума от всички сателити на бегаческата верига ще бъдат вложени в закупуването на медицинска апаратура за педиатричните отделения на Университетската многопрофилна..

публикувано на 10.06.24 в 13:21
Народно читалище

Награди за отличници

Церемония по награждаване на ученици и учители от Шуменска област ще се състои днес, 10 юни, в Шумен.  Те ще получат грамоти за постигнати високи резултати на национални кръгове на ученическите олимпиади и националните състезания през тази учебна година, съобщават от Регионалното управление на образованието в Шумен.  Награждаването е от 16:30 ч...

публикувано на 10.06.24 в 12:58