Христо Денев

БНР ще излъчва пряко решителните двубои от Световното първенство

Българското национално радио ще предава пряко по „Хоризонт“ единия полуфинал и финала на Световното първенство по футбол в Русия. От понеделник в Москва ще бъде нашият пратеник Христо Денев, който ще ви запознава с всичко най-интересно преди,..

публикувано на 06.07.18 в 12:10
Диего Марадона на трибуните

Марадона се извини на ФИФА за коментара за американски съдия

Диего Марадона се извини на ФИФА за коментара си, че американският съдия Марк Гайгър е ограбил отбора на Колумбия в осминафинала срещу Англия на Световното първенство, като е отсъдил дузпа, вместо да даде фаул за нарушение на Хари Кейн...

публикувано на 06.07.18 в 10:49

Първите два четвъртфинала ще се изиграят днес

След два почивни дни световното първенство продължава днес с първите два четвърфинални мача: Уругвай - Франция и Бразилия - Белгия. Първата среща е от 17 часа, а втората - от 21 часа. И четирите отбора се представят много силно от началото на Мондиала...

публикувано на 06.07.18 в 09:40

Люис Хамилтън ще избяга от пресконференция, за да гледа Англия - Швеция

Шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън възнамерява да присъства на финала на световното първенство по футбол в Русия, ако Англия стигне до него. Пилотът на „Мерцедес“ дори иска да гледа неговите сънародници срещу Швеция, но през този уикенд трябва..

публикувано на 06.07.18 в 09:36

Започват четвъртфиналите на Мондиала

Първите два четвъртфинални срещи от световното първенство по футбол ще се изиграят днес. От 17 часа Уругвай излиза срещу Франция, а от 21 часа играят Бразилия и Белгия. Старши треньорът на бразилския национален отбор Тите направи две промени в..

публикувано на 06.07.18 в 08:20
Свен-Йоран Ериксон

Свен-Йоран Ериксон: Англия би победила по-лесно Бразилия, отколкото Швеция

Бившият селекционер на националния отбор на Англия Свен-Йоран Ериксон каза, че на англичаните би им било по-лесно да победят Бразилия, отколкото Швеция. "Трите лъва" срещат отбора на родината на Ериксон в четвъртфинален мач от световното..

публикувано на 05.07.18 в 15:42
Русия за първи път се класира за четвъртфинал на Световно първенство

Футболистите на Русия няма да получат държавни премии за Световното

Футболистите от националния отбор на Русия няма да получат държавни премии за участието си на Световното първенство по футбол, съобщава „Интерфакс“.   Източник на агенцията от Министерството на спорта е казал, че руснаците ще получат пари..

публикувано на 05.07.18 в 15:37
Саутгейт ще може да разчита на Йънг срещу Швеция

Деле Али и Ашли Йънг са възстановени за четвъртфинала

Офанзивният халф на Англия Деле Али и бранителят Ашли Йънг са възстановени от своите контузии и ще могат да играят срещу Швеция на четвъртфиналите на Световното първенство в събота от 17:00 часа българско време. Али пропусна двубоите с Панама и..

публикувано на 05.07.18 в 14:40
Албин Екдал

Албин Екдал под въпрос за мача срещу Англия

Участието на Албин Екдал в мача на Швеция с Англия от четвъртфиналите на Мондиал 2018 остава под въпрос. Полузащитникът има контузия в крака след мача на скандинавците срещу Швейцария от осминафиналите на световния шампионат. 28-годишният..

публикувано на 05.07.18 в 13:11
Неймар се гърчи на терена за пореден път

Неймар е лежал на терените почти четвърт час

Нападателят на Бразилия Неймар е лежал на тревата общо 13:50 минути в четирите мача на националния отбор на Световното първенство в Русия, изчисли изданието RTS Sport. В срещата със Сърбия Неймар е бил на земята 1:56 минути. В мача Бразилия –..

публикувано на 05.07.18 в 11:34