Франция се класира за финала на световното първенство

Франция се класира за финала

Франция се класира за финала на Световното първенство по футбол. В първия полуфинален мач французите надиграха с 1:0 състава на Белгия в Санкт Петербург.. Двата обора направиха много силно първо полувреме, като си размениха по няколко опасни..

публикувано на 10.07.18 в 23:02
Джокович си навлече гнева на Джуканович

Сръбски политик нарече Джокович „идиот“ заради подкрепата за Хърватия

Бившият номер 1 в тениса Новак Джокович отнесе сериозни критики в родината си Сърбия, след като обяви, че подкрепя отбора на Хърватия на Световното първенство по футбол. Сърбите отпаднаха още в груповата фаза на Мондиала, а преди няколко дни..

публикувано на 10.07.18 в 17:30
Гарет Саутгейт все още не е доволен от постигнатото

Саутгейт: Не бива да даваме пространства на хърватите

Англичаните не бива да оставят халфовете на хърватите да разиграват свободно топката, но също така не бива да пресират безцелно, защото съперникът може да ги смачка, заяви селекционерът Гарет Саутгейт. Той ще изведе своя отбор срещу Хърватия в..

публикувано на 10.07.18 в 16:52
Чеферин е доволен, че 4 европейски отбори са на полуфинал в Русия

Шефът на ФИФА не е изненадан от европейската доминация

Доминацията на европейските национални отбори на световното първенство по футбол не изненадва президента на УЕФА Александър Чеферин. На турнира останаха само представители на Стария континент, след като Уругвай и Бразилия бяха елиминирани на..

публикувано на 10.07.18 в 14:45
Грабар-Китарович заедно с президента на ФИФА Инфантино и премиера на Русия Медведев

Коя е Колинда Грабар-Китарович – президентът с футболна фланелка

Една атрактивна дама наруши протокола във ВИП ложата по време на четвъртфинала на Световното първенство Русия – Хърватия в Сочи. Хърватският президент Колинда Грабар-Китарович беше облечена със сако и панталон, но с фланелка на националния отбор,..

публикувано на 10.07.18 в 14:13
Домагой Вида предизвика сериозен скандал

ФИФА глоби Хърватия заради политическа провокация

Световната федерация по футбол (ФИФА) наложи глоба от 15 хиляди швейцарски франка на Хърватския футболен съюз заради видеото, което публикуваха двама членове на отбора след успеха над Русия на четвъртфинала. Срещата завърши 2:2 след продължения..

публикувано на 10.07.18 в 10:15

Двубоят Франция - Белгия ще излъчи първия финалист на Мондиал 2018

С наближаването на финала на Световното първенство по футбол в Русия напрежението нараства. Тазивечер след края на първия полуфинал ще знаем кой отбор - Франция или Белгия ще се бори за трофея в неделя. И в двете държави двубоят се очаква с огромен..

публикувано на 10.07.18 в 09:27
Черчесов загуби интерес към Мондиала

Черчесов няма да гледа останалите мачове от Мондиала

Селекционерът на Русия Станислав Черчесов е загубил интерес към световното първенство след отпадането на Сборная на четвъртфиналите. Специалистът призна, че няма намерение да гледа оставащите мачове до края на шампионата, но ще стиска палци за..

публикувано на 09.07.18 в 15:22
Лоран Блан

Лоран Блан: Победителят от мача между Франция и Белгия ще спечели световната купа

Победителят от полуфиналния мач между Франция и Белгия ще спечели световната купа, сигурен е бившият селекционер на "петлите" Лоран Блан. Срещата е на 10 юли в Санкт Петербург. "Ще видим открит футбол, защото белгийците имат нападателно трио, което..

публикувано на 09.07.18 в 14:50
Роберто Мартинес

Роберто Мартинес: Нуждаем се от отборен дух

Белгия вярва, че отборният дух и единството много могат да помогнат на Белгия в полуфиналния мач от Мондиал 2018 срещу Франция, заяви селекционерът на "червените дяволи" Роберто Мартинес. „Червените дяволи“ не са играли на полуфинал на световно..

публикувано на 09.07.18 в 14:02