Оливие Жиру

Жиру: Няма еуфория, трябва да спечелим още един мач

Нападателят на френския национален отбор Оливие Жиру е доволен от представянето си на световното първенство по футбол в Русия, макар че в момента не е отбелязал нито един гол. "Срещу Белгия, нямах достатъчно ефективност, късмет и още нещо, за да отбележа...

публикувано на 14.07.18 в 15:31
Златко Далич

Златко Далич: Исках солидарност и единство в отбора

Селекционерът на Хърватия Златко Далич разказа за много проблеми, с които е трябвало да се справи, за да сплоти футболистите си. "Винаги съм бил оптимист. Търся позитиви във всичко. Имахме много проблеми, ако бях създал повече, нямаше да бъдем..

публикувано на 14.07.18 в 13:05
Неймар

Неймар пожела успех на Мбапе и Ракитич

Бразилският нападател Неймар пожела успех на френския си съотборник в "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе с екипа на Франция и на бившия си такъв в "Барселона" Иван Ракитич с фланелката на Хърватия преди финала на Мондиал 2018 между двата отбора. Мачът е в..

публикувано на 14.07.18 в 00:37
Златко Далич даде почивка на част от титулярите си

Петима хървати пропускат тренировка преди финала

Петима футболисти от националния отбор на Хърватия пропуснаха днешната открита тренировка на един от резервните терени на комплекс "Лужники", два дни преди финала на Мондиал 2018, предава ТАСС. В занятието не взеха участие Даниел Субашич, Деян Ловрен, Иван..

публикувано на 13.07.18 в 20:42
Хърватите ще играят с любимите си екипи на финала срещу Франция

Определиха екипите на Франция и Хърватия за финала

Отборът на Хърватия ще играе с традиционния си кариран червено-бял екип във финала на световното първенство по футбол, докато Франция ще бъде в обичайния си ицяло син екип, обявиха от ФИФА. Хърватите, които имат един от най-разпознаваемите екипи в..

публикувано на 13.07.18 в 20:37
ФИФА

ФИФА глоби Швеция и Хърватия

Шведските и хърватските футболни асоциации бяха глобени с 50 000 швейцарски франка от ФИФА заради нарушаване от страна на някои от техните играчи на маркетинговите и медийните наредби за екипировката. Шведите, които вече се завърнаха вкъщи от Световното..

публикувано на 13.07.18 в 20:33
Иван Ракитич

Ракитич ще си прави нова татуировка при успех на Хърватия

Полузащитникът на Хърватия и "Барселона" Иван Ракитич изрази надежда за победа срещу Франция във финала на световното първенство по футбол в Русия. "Не е възможно да се измисли по-добро усещане. От самото начало, веднага щом започнах да играя за хърватския..

публикувано на 13.07.18 в 20:16
Еманюел Макрон

Макрон покани Пайет и Кошчелни на финала в Москва

Френският държавен глава Еманюел Макрон покани на финала на Мондиал 2018 в Русия защитника на Арсенал Лоран Кошчелни и нападателят на Олимпик Марсилия Дмитри Пайет, съобщават getfootballnewsfrance.com. Двамата играчи получиха контузии преди началото на..

публикувано на 13.07.18 в 19:59
Лука Модрич

Модрич: Готов съм да сменя всичките си купи за титла в Москва

Полузащитникът на Хърватия Лука Модрич заяви преди финалната среща с Франция на Мондиал 2018, че победата в този мач ще бъде най-значимата в кариерата му. Той обеща, че "шахматистите" ще покажат най-добрия футбол в кариерата си. "Ние ще покажем най-добрата..

публикувано на 13.07.18 в 19:54
Русия 2018

10 000 евро за билет на финала

Цената на билетите за финалния мач на световното първенство по футбол между националните отбори на Хърватия и Франция на черния пазар в Загреб достигна 10 хиляди евро, съобщава хърватската национална телевизия. В Хърватия много фенове решиха в последния..

публикувано на 13.07.18 в 19:52