Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Красимир Стефанов: Васил Найденов е готов да плати всичките си задължения към хазната

Директорът на приходната агенция Красимир Стефанов опроверга информациите, че певецът Васил Найденов си търси оправдания, за да не плати натрупаните си задължения. Оказва се, че звездата не само не е твърдял, че не помни какви доходи е печелил, но е давал и пълен достъп на ревизорите до финансите си.

Красимир Стефанов и Васил Найденов са се срещнали, за да установят крие ли певецът доходи - информация, разпространена преди дни. Всъщност стана ясно, че изпълнителят не се е опитвал да избегне плащането на данъци. Съгласил се е да сътрудничи на ревизорите, за да могат да бъдат установени задълженията му с години назад.

Според Красимир Стефанов Васил Найденов е готов да плати всички свои задължения към хазната.

Преди няколко месеца от НАП съобщиха, че изпълнителят не е подавал данъчни декларации. Сега той е готов да му изчислят натрупаните дългове и оказва пълно съдействие като е предоставил всякаква информация, включително подробни извлечения от банковите си сметки.

По време на срещата Васил Найденов е бил категоричен, че той не е престъпник и е изразил мнението, че всеки в тази страна трябва да си плаща данъците.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна