Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сергей Станишев: За Борисов лъжите са като "добър ден"

Лидерите на ГЕРБ и БСП влязоха в задочен спор, след като Бойко Борисов заяви, че ДПС и Моника Йосифова - съпругата на Сергей Станишев, стоят зад компроматите срещу него. Сергей Станишев каза:

Чух изявлението ви, господин Борисов и много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре, мисля, че знам всичко за нея. Много неща съм чувал, врели-некипели какви ли не, но сега за първи път чувам, че едва ли не тя е главен прокурор на републиката, която да определя кой да бъде слушан от СРС-тата. Но, нали знаете, пълен абсурд, за господин Борисов лъжите са като "добър ден", коментира казаното от Борисов Сергей Станишев.

Лидерът на социалистите нарече "пълна спекулация" твърденията на председателя на движението АБВ Георги Първанов по "Нова телевизия", че кадровите решения се вземат в един кръг, в който участват Станишев и Делян Пеевски:

Това е пълна спекулация. Държавата се управлява от правителството, оглавено от господин Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал, и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от парламентарните групи.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна