Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана загуби на полуфинал от "Арда" Кърджали с 1:3 гейма

Отборът на Монтана загуби от "Арда" Кърджали с 1:3 (25:13, 20:25, 25:22, 25:23) гейма в първия полуфинал за Купата на България по волейбол за мъже. 
 
Във втория полуфинален мач "Левски Волей" (София) победи ЦСКА (София) с 3:1 гейма.
 
Така отборът на "Арда" Кърджали, който се класира за финал на такъв форум за първи път в историята си, излиза в големия финал срещу "Левски Волей". А дали идеята всички състезатели да са с платинено руси коси ще помогне на "сините" да спечелят Купа България, ще стане ясно на 23 март. Мачът започва в 17.25 часа.
 

© Снимка: Иван Близнаков

"Съжалявам, че не можахме да победим отбор, който е от нашата нога, но в крайна сметка и това, което направихме в този турнир, заслужава адмирации. Купата беше приоритет, а сега гледаме към финалната фаза на Шампионата",
каза след мача старши треньорът на Монтана Петър Илиев.

"Знаехме, че залогът е голям и за двата отбора, но ние просто бяхме по-свежи и може би по-мотивирани. Монтана вчера (21 март 2012г.) направиха един много добър мач срещу "Марек" и се класираха за полуфинал, което и за тях, и за нас бе вече успех. В този турнир всеки можеше да победи всеки", бе коментарът на старши треньора на "Арда" Кърджали Иван Халачев.
По публикацията работиха: Иван Близнаков, Радио Благоевград
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна