Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" излиза с резервите срещу "Пирин" Гоце Делчев

"Монтана" пуска резервите срещу "Пирин" /Гоце Делчев/. Утре от 13 часа на стадион "Огоста" възпитаниците на треньора Атанас Джамбазки приемат Пирин в среща-реванш от 1/16 финалите на купата. Първият мач в Гоце Делчев бе спечелен от неврокопчани с 3:2.

"Може би ще дадем шанс на футболистите, които по-малко са взеле участие в мачовете от първенството. Така ще видим какво е игровото им състояние, а ще дадем и почивка на титулярите. Имаме много важен мач в сряда с Ботев /Враца/ и времето е малко за възстановяване", коментира Джамбазки.

Полузащитникът Димитър Петков – Макето ще пропусне мача на Монтана с Пирин. Петков е наказан с лишаване от състезателни права за натрупани жълти картони. Той ще трябва да заплати и парична глоба в размер на 250 лева. Самир Аяс е другият футболист, който пропуска мача заради неизлекувана травма. Халфът Тони Костадинов до последно няма да има яснота дали ще започне титуляр, но най-вероятно ще вземе участие.

Двубоят Монтана – Пирин /Гоце Делчев/ е поверен на съдийското трио – Стоян Денев, Асен Атанасов, Недялко Матанов. Людмил Павлов е четвърти арбитър.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна