Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана направи 0:0 в контрола срещу "Септември" Симитли

Монтана направи 0:0 срещу "Септември" /Симитли/ в първата си контролна среща от пред сезонната подготовка. Мачът се игра в Правец. Старши треньорът на монтанци Атанас Джамбазки даде шанс на футболистите дошли на проби и юноши на клуба.
 
Атанас Джамбазки
"Имахме пропуски пред тяхната врата, и съперника можеше да ни вкара. За Септември мачът може да бъде добър, но за мен – не. Не съм доволен, не е това играта на Монтана и не са това футболистите, които ще играят в "А" група", сподели Джамбазки.

От четиримата нови в състава на монтанци единствено игра халфът Славчо Шоколаров. Шефовете на Монтана останаха доволни само от Шоколаров и Чепилов. Сенегалските нападатели Йеро Диа и Папе не впечатлиха с играта си.

Монтана игра в състав:
Яначков, Пашов, Сечков, Узунов, Танев, Аяс, Шоколаров, Сп. Георгиев, Чепилов, Йеро Диа, Пепе, Сендо, /Г.Георгиев, Гайтанов, Ангелов, Петков, Методиев, Симеонов/

В Монтана нямат яснота дали ще играят контролна среща със "Спартак" /Плевен/. По програма спаринга трябваше да бъде в сряда на изкуствения терен в комплекс "Огоста". Заради инцидентът в края на миналата седмицата, когато мутри спряха тренировка на "Спартак" и в последствие президентът Иван Динов хвърли акциите на отбора на общината няма яснота около бъдещето на плевенчани. В Монтана търсят резервен вариант, за да осигурят съперник за контрола в сряда, ако "Спартак" не даде отговор в най-скоро време. За сега със сигурност остава мача с "Любимец" на 26 януари. След равенството 0:0 в контролата с втородивизионния "Септември" /Симитли/ в Монтана са категорични, че ще редуцират още групата.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна