Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Два дни почивка за футболистите на Монтана и "Ботев" Враца

Два дни почивка ще даде на отбора наставникът на Монтана Стойчо Стоев. Тази седмица новият треньор на монтанци изцеди силите на подопечните си, като тренировките бяха по две на ден. Целта на Стоев бе да коригира някои пропуски в подготовката на тима. Двата дни почивка, събота и неделя, ще дойдат добре и за възстановяването на контузените Владимир Златинов и десният защитник Мартин Дечев. Бранителят има болки в аддукторите, а Златинов в глезена на десния крак. От понеделник- 25 март, Стойчо Стоев започва да настройва отбора за мача с Ботев /Пловдив/, който ще се играе в неделя- 31 март. Срещата от 19-ия кръг на "А" група бе изтеглена за 14 часа, заради директното излъчване по телевизията.

Разпуснаха и "Ботев" /Враца/ в почивка. Футболистите ще почиват в събота и неделя, вместо да играят контролна среща, реши наставникът им Антони Здравков. След сутрешното занимание играчите на елитния клуб си събраха багажа и се прибраха по домовете. Следващото занимание е в понеделник- 25 март от 15 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца. Тогава ще започне същинската подготовка преди гостуването на "Литекс" в шампионатен мач от 19-ия кръг. Срещата в Ловеч е следващата събота - 30 март.

Централният защитник Дарко Савич вече е в строя и тренира наравно с останалите си съотборници в "Ботев". Лека контузия, получена на тренировка, пък мъчи халфа Светослав Валериев. Травма продължава да не позволява на Росен Ванков да се завърне пълноценно в тренировките на врачани.
По публикацията работи: Любо Андреев и Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени