Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За подкрепа от феновете призоваха от ръководството на "Монтана"

Да напълним стадион "Огоста" за мача в неделя с Ботев /Пловдив/, призоваха от ръководството на Монтана. Срещата от 19-ия кръг на "А" група бе изтеглена с три часа по-рано от програмата и ще започне в 14 часа. Това ще бъде официалния дебют за старши треньорът на Монтана Стойчо Стоев пред собствена публика.

"Отборът има голяма нужда от своите привърженици. Ще има и много фенове на Ботев, а знаете каква атмосфера създават те. За това нека публиката от Монтана ни подкрепи", сподели старши треньорът на монтанци Стойчо Стоев.

В предишния кръг Монтана направи 0:0 срещу Левски на "Герена" и това даде големи надежди на монтанци в борбата за оцеляване в елита. С голямо настроени тренираха футболистите на Монтана днес.

"В отбора наистина има настроение и оптимизъм. Доста работа свършихме през паузата, дано има резултат в неделя" каза още Стойчо Стоев. Заради снега заниманията се проведоха на терена с изкуствена настилка.

Никола Попов ще ръководи мача в неделя между Монтана и Ботев /Пловдив/. Ще му помагат Виктор Главински и Антон Терзиев. Четвърти арбитър е Ангел Ангелов.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени