Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Снежанка Гечева: "Ще се радвам, ако на волейболните турнири откликват всички видински училища"

Видинската спортна зала "Фестивална" бе домакин на междуучилищен турнир по волейбол за момичета от 4-ти до 6-ти клас. Състезанието е част от спортния календар на Община Видин и волейболен клуб "Бдин Вида" и събра отбори от видинските училища СОУ "Цар Симеон Велики", СОУ "Любен Каравелов", ОУ "Иван Вазов" и ПМГ "Екзарх Антим I".

"Благодаря на Община Видин за предоставените награди. Благодаря на родителите на децата, както и на училищата, които участваха - СОУ "Цар Симеон Велики", СОУ "Любен Каравелов", ОУ "Иван Вазов", а от тази година се включиха и ПМГ "Екзарх Антим I". Много бих се радвала, ако на турнирите окликват и другите училища във Видин. Само допреди 10 години на турнирите в залата се събираха по 8 отбора. Според мен, една от основните причини да не се посещават общинските волейболни турнири е липсата на физкултурни салони в редица видински училища", каза за РАДИО ВИДИН треньорката на волейболен клуб "Бдин Видин" Снежанка Гечева.

До края на годината ще се проведат още два междуучилищни турнира по волейбол. Състезателният характер е сведен до минимум, важно е всички да вземат участие и да се включат активно в играта, допълни Снежанка Гечева.
По публикацията работи: Борис Борисов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна