Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отстъпка на туристически пакети от 10 до 30% на международна борса в София

Банско

Между 10 и 30 процента отстъпка от цената на туристическите пакети може да бъде получена по време на Международната туристическа борса, която започна в Интер експо център в столицата. 

Освен в рамките на борсата ранните записвания, при които се ползват изгодни намаления, продължават до месец март. Някои фирми правят и допълнителни отстъпки за редовните си клиенти или при повторно пътуване с тях. Туристическият продукт на България в почти цялата му пълнота може да видят посетителите на борсата и да планират разнообразни почивки, екскурзии в планинските и морските курорти на България. 

Българските общини представят разнообразни свои продукти. За чужбина най-търсени са ол инклузив пакетите за почивка на море в Турция, като най-ниските цени започват от 400 лева за тризвездните хотели за седем дни. Малко по-скъпи са пакетите за ол инклузив за почивките в Гърция, които започват с около 600 лева като цените достигат до 2 хиляди лева за почивка на гръцки остров. 

Предлагат се разнообразни обиколни турове в европейските държави. Предпочитанията за Хърватия са за престой от три до пет дни, като най-ниската цена започва от 200 евро за три нощувки.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна