Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов: Предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ

Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ, където са отчетени незадоволителни резултати като тези в Добричка и в Плевенска област, а тримата общински съветници в Ботевград, от които местното ръководство на партията свали доверието си, са обслужвали интересите на БСП по време на президентските избори, посочи Цветанов. 

За Хасково се изговори прекалено много, темата се превърна в опорна точка за нашите политически опоненти, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ по повод скандала с кмета Добри Беливанов:

В Хасково общинските съветници на ГЕРБ са 15, общинските съветници на БСП са трима. Вие сами си направете равносметка кой къде се намира в политически план в града и защо се прави тази истерия. Разграничихме се от Беливанов, защото той не покри очакванията, които бяха декларирани по време на предизборната кампания през 2015 година, а в случая не можем да кажем, че няма проблем в местната власт в Хасково. Кметът го няма, дори си удължава отпуската, за да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат важни неща в развитието на града - каза Цветан Цветанов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна